Ze onderwerpt zich aan een DNA-test en doet een verrassende ontdekking over haar vriend

Janine image
door Janine

24 Juni 2023

Ze onderwerpt zich aan een DNA-test en doet een verrassende ontdekking over haar vriend
Advertisement

Soms heeft het leven de meest onverwachte verrassingen voor ons in petto. Veel mensen ontmoeten hun soulmate op momenten die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen en die toevallige ontmoetingen worden prachtige verhalen om aan hun kinderen en kleinkinderen te vertellen.

Maar op andere momenten neemt het lot een loopje met je en kan het een bloeiend liefdesverhaal ondermijnen, waarbij schokkende waarheden worden onthuld die het leven van een complete familie op zijn kop kunnen zetten. Een perfect voorbeeld van zo’n ongelooflijke situatie is het verhaal dat we je gaan vertellen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Een 32-jarige vrouw heeft een schokkende ontdekking gedaan nadat haar vriend, Miguel, een DNA-test had gedaan om zijn genealogie te achterhalen en zijn biologische ouders op te sporen: ze had nooit gedacht dat ze “verwant” was aan de liefde van haar leven. In een post op Reddit schreef ze: "Ik heb net ontdekt dat mijn vriend, 23 jaar, familie van mij is en ik weet niet wat ik moet doen. De enige mensen die het weten, zijn ik, Miguel en mijn dokter."

"Miguel heeft al een zoon met mij en we verwachten een dochtertje. Hij heeft ook net mijn eerste kind geadopteerd, die ik met een andere man heb gehad”, voegde ze eraan toe. Uit de resultaten van de DNA-test bleek dat de moeder van Miguel de zus is van de vrouw, een 39-jarige vrouw genaamd Vanessa, die als tiener van huis was weggelopen: "Vanessa was een problematisch meisje. Ze liep weg op 15-jarige leeftijd en sindsdien hebben we niets meer van haar gehoord”, vertelde de vrouw.

"De vader van mijn eerste kind verliet me toen hij erachter kwam dat ik zwanger was", legde ze uit. "Mijn zoon en ik gingen ver weg van mijn familie wonen en kort nadat ik me daar had gevestigd, ontmoette ik mijn partner, Miguel, die toen 20 was. Hij deed een parttime stage tijdens zijn studie. Onze relatie is begonnen als een avontuur, maar het is een serieuze relatie geworden. Ik werd zwanger en beviel van mijn tweede zoon, die twee jaar oud is, en ik ben nu zeven maanden zwanger. Mijn oudste zoon erkent Miguel als zijn vader”.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"De waarheid is dat Miguel geadopteerd is, hij heeft het altijd geweten. Dus vorig jaar deed hij de DNA-test en ontdekte dat hij half Spaans, half Chinees was. Na de test kon hij de biologische naam van zijn moeder achterhalen, Vanessa, die destijds pas 16 was en afstand had gedaan van haar rechten, waardoor er weinig informatie over haar was achtergebleven. Er is geen naam opgegeven van de vader”.

De vrouw vermoedde iets en besloot haar eigen DNA-kit te bestellen om de zaak verder te onderzoeken, maar niets had haar kunnen voorbereiden op wat ze zou ontdekken: “De DNA-test bevestigde dat de twee Vanessa's dezelfde persoon zijn, wat betekent dat Miguel mijn neef is. Ik walg ervan”. Na een medisch onderzoek kwam de vrouw erachter dat de twee kinderen met Miguel gelukkig kerngezond zijn, maar ze gaf toe dat haar relatie met hem nu in een crisis verkeert: "Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben zo in de war, maar we zijn nog steeds verliefd". Het web splitste zich in tweeën en sommigen suggereerden dat ze het geheim zou moeten houden en anderen keurden hun verbintenis af. Wat zou jij aanraden?

Advertisement