Op 87-jarige leeftijd kan het haar niet schelen wat mensen denken en blijft ze uitgaan met veel jongere mannen

Janine image
door Janine

01 Juli 2023

Op 87-jarige leeftijd kan het haar niet schelen wat mensen denken en blijft ze uitgaan met veel jongere mannen
Advertisement

Leeftijd is slechts een getal dat ons vermogen om alles uit het leven te willen halen niet mag beperken: te vaak associëren we ouderdom met verveling en passiviteit, maar de waarheid is dat elke levensfase zijn eigen charme heeft. Ouder worden betekent niet dat je het plezier van uitgaan, daten of plezier hebben verliest, integendeel: het kan juist een kans blijken te zijn om nieuwe passies te ontdekken, relaties te cultiveren en te genieten van de dingen waar we van houden.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft dat heel goed begrepen, een 87-jarige New Yorkse vrouw vol vitaliteit.

via LadBible

Hattie Retroage, een vrouw van in de 80, heeft onthuld dat ze via een datingsite regelmatig ten minste drie dates per week regelt met mannen die veel jonger zijn dan zij. Hattie, die bruist van de energie, is moeder van twee kinderen en heeft drie kleinkinderen, en is al 35 jaar vrijgezel, sinds haar scheiding. "Ik ben niet een vrouw die per se op zoek is naar jongere mannen, maar er zijn er die zich aangetrokken voelen tot oudere vrouwen die knap en gepassioneerd zijn en nog veel meer kwaliteiten hebben", zei ze. Meestal ontmoet ze mannen van gemiddeld vijftig jaar: "Ik heb nog nooit een afwijzing gekregen", benadrukte ze.

Voordat ze Tinder - de populaire dating-app - en haar passie voor jongere mannen ontdekte, had Hattie een schitterende carrière als danseres. Ze ontmoette haar ex-man op een kunstacademie in New York en samen openden ze een dansschool. Later, toen ze 50 was, besloot ze psychoanalyticus te worden om haar kinderen tijdens hun universitaire studies beter te kunnen ondersteunen. Ze werkt nu als life coach en schrijfster. Later begon Hattie met mannen van haar eigen leeftijd te daten, maar dat beviel haar niet zo. Dus schreef ze zich in op de site en kan sindsdien niet meer zonder.

Advertisement

HAPPY BIRTHDAY TO ME I AM 87 YEARS TODAY SEND ME A PRAYER 🙏🙏🙏🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂

Pubblicato da Hattie Retroage su Giovedì 25 maggio 2023

De oudere vrouw bekende dat ze een afspraak had met een 19-jarige jongen, een verlegen maar vastberaden jongeman tegen wie ze geen nee kon zeggen. De jongen zag er volwassener uit dan op zijn identiteitsbewijs stond. Voordat ze de app ontdekte die een revolutie teweegbracht in haar leven, had de ruim tachtigjarige een advertentie in een krant geplaatst om nieuwe partners te ontmoeten.

Nadat ze gescheiden was van haar man, dacht ze dat het niet moeilijk zou zijn om interessante mensen te vinden in New York. Hattie blijft fit door naar het plaatselijke zwembad te gaan, te sporten en vitamines te slikken. "Ik ben charmant en op deze leeftijd kan ik alleen maar dankbaar zijn voor mensen die met serieuze bedoelingen contact met me opnemen", aldus de New Yorkse dame, die uitlegde dat ze onbezorgd van de oude dag wilde genieten, bridgen en kaarten buiten beschouwing latend.

Zolang het kan, waarom niet? Wat vind jij?

Advertisement