Meisje pakt een stuk taart tijdens een feestje waar ze niet voor is uitgenodigd: de moeder van de jarige reageert erg slecht

Janine image
door Janine

08 Juli 2023

Meisje pakt een stuk taart tijdens een feestje waar ze niet voor is uitgenodigd: de moeder van de jarige reageert erg slecht
Advertisement

Een kind hebben betekent op veel dingen letten, niet alleen thuis en binnen het gezin, maar ook daarbuiten. Wanneer de kleintjes bijvoorbeeld deelnemen aan verjaardagsfeestjes, is het noodzakelijk dat ze zich goed gedragen, dat ze geen ruzie maken met hun leeftijdsgenoten, waardoor verwarring ontstaat en dat ze op een leuke manier deelnemen aan het evenement.

Elke ouder doet altijd - of bijna - al het mogelijke om ervoor te zorgen dat hun kind goed opgevoed is, maar soms kunnen zich situaties voordoen waardoor je verbijsterd bent en waardoor je niet goed weet hoe je moet reageren. Wat in dit verhaal gebeurde. Maar we leggen het wat beter uit.

via People

Advertisement
katstickler/Instagram

katstickler/Instagram

Centraal in het verhaal staan ​​​​een bekende influencer, de 28-jarige Kat Stickler, en haar 3-jarige dochter Mary-Katherine. De twee bevonden zich in een openbaar park in Florida toen ze betrokken raakten bij iets heel onaangenaams. Niet ver van hen vandaan was een groep kinderen vrolijk een verjaardag aan het vieren, en het is bekend dat de kleintjes geen remmingen hebben, en dus spelen ze gemakkelijk met andere kinderen. Wat de kleine Mary deed.

Niets vreemds: ze was rustig, de andere kinderen ook en hetzelfde gold voor de ouders van de jarige job en de gasten, zo leek het tenminste.

"Mijn kleine meid speelde ongeveer 30 minuten met ze - zei Kat - ik was blij en overtuigd dat ze haar met open armen verwelkomden, maar dat was niet zo. Toen het tijd was voor de taart - vervolgde ze - ging ik even kijken, om er zeker van te zijn dat mijn dochter niemand lastig viel. Er was genoeg dessert, ik wist zeker dat ze niet zouden protesteren: maar ik had het mis".

Advertisement
katstickler/Instagram

katstickler/Instagram

Nadat de taart was aangesneden, kregen alle kinderen een stuk, ook de kleine Mary. Maar voordat ze ook maar een stukje kon proeven, kwam de moeder van de jarige naar haar toe en griste letterlijk het bord uit haar handen en vertelde haar dat ze het niet mocht eten, dat dit niet haar feest was en dat de gasten niet haar vriendjes waren.

Op zijn zachtst gezegd een overdreven reactie, aldus moeder Kat, wat haar sprakeloos maakte. Daarom besloot ze erover te praten met haar volgers, om te begrijpen of ze op de een of andere manier ongelijk had, of dat het de andere moeder was die overdreven reageerde. Het publiek was in tweeën verdeeld: het ene deel begreep de moeder van de jarige, terwijl het andere onze protagonist steunde en de reactie van de andere partij als buitensporig definieerde.

Benreis/Wikimedia - Not the actual photo

Benreis/Wikimedia - Not the actual photo

Bij soortgelijke gelegenheden kan het gebeuren dat andere kinderen zich bij de groep van het feestvarken voegen, vooral als het feest op een openbare plaats plaatsvindt. Misschien vind je het niet leuk, maar als je een kind wilt verwijderen, is het misschien beter om de ouder te zoeken, in plaats van het kind in ernstige moeilijkheden te brengen, zoals in dit geval.

De moeder van de jarige had het volste recht om het feest niet te willen delen met een onbekend meisje, maar het was beter geweest als ze moeder Kat had gevraagd haar te verwijderen van het feest toen de taart op het punt stond aangesneden te worden, in plaats van haar rechtstreeks op een nare manier aan te spreken.

Wat denk jij ervan?

Advertisement