Hij staat 's ochtends om 5.30 uur op om de beste strandbedden “in te pikken”.

Janine image
door Janine

27 Juni 2023

Hij staat 's ochtends om 5.30 uur op om de beste strandbedden “in te pikken”.
Advertisement

Vaak wordt die "donkere" kant van op vakantie gaan buiten beschouwing gelaten. Uitrusten? Leuke en stressvrije activiteiten? Ja natuurlijk. Althans in theorie. Er zijn echter veel realiteiten waar je mee te maken krijgt als je de tickets koopt en je jezelf al ondergedompeld waant in een idyllische, hemelse sfeer.

Zelfs als we eventuele kosten en een niet altijd gemakkelijk "logistiek" beheer over het hoofd willen zien, blijven er kleine problemen die redenen kunnen zijn voor angst en bezorgdheid. Er zijn mensen die in dit opzicht enkele "voorzorgsmaatregelen" nemen, maar zijn ze toegestaan? Laten we samen uitzoeken waar het om gaat.

via Nytimas

Advertisement

Out n about

Pubblicato da Kenny Neilson su Sabato 23 luglio 2022

Laten we een van die kleine problemen onder ogen zien die hierboven zijn genoemd: we willen het hebben over de "noodzaak" om een aantal stoelen te reserveren. Maar we hebben het niet over iets dat daadwerkelijk geboekt kan worden, zeker niet ruim van tevoren.

Ligbedden en ligstoelen zijn voor veel mensen onmisbaar als het gaat om in de zon te liggen of gewoon comfortabel liggen, bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Degenen die hun eigen bedje niet rechtstreeks naar het strand brengen, moeten kiezen of ze genoegen nemen met het nemen van de resterende "plaatsen" of dat ze vroeg in de ochtend opstaan ​​om als een van de eersten ter plaatse aan te komen en daarom het comfort te hebben van het beste uitzicht en het dichtst bij het water.

Niets vreemds aan dit alles toch? Er zijn geen regels die voorschrijven hoe men zich in dergelijke situaties dient te gedragen: het is het gezond verstand dat de wet in dit opzicht dicteert. De hoofdrolspeler van dit verhaal heeft besloten dit allemaal te omzeilen om er zeker van te zijn dat hij de beste “plekken" krijgt.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kenny Neilson heeft een eenvoudig maar effectief plan bedacht: hij stond om 5.30 uur 's ochtends op om zijn handen (en zijn rug) op de ligbedden te leggen die zich het dichtst bij het water bevinden! "Ik dacht bij mezelf, ik ga bij zonsopgang naar het strand. Ik heb de vier beste plekken van het hele strand", zei de man in een video die hij later online plaatste.

De video werd ondertiteld door een duidelijk zichtbare inscriptie: “oorlog om de ligstoelen”. Dit alles heeft veel woede gewekt bij de mensen die het filmpje hebben bekeken: "we hebben een nieuwe definitie van triest"; “geweldig: wat fijn om ook op vakantie vroeg op te staan, alsof je naar je werk moet", waren enkele reacties.

Maar Kenny liet zich niet beïnvloeden door die stekende observaties en herhaalde: "alle boze mensen achter mij wilden gewoon hun kinderen in de gaten houden. Hadden ze ook maar wat vroeger op moeten staan!”. Wat vind je van dit gedrag?

Advertisement