Brandweerlieden helpen een baby op de wereld te zetten: 18 jaar later presenteert hij zich in de kazerne

Janine image
door Janine

27 Juli 2023

Brandweerlieden helpen een baby op de wereld te zetten: 18 jaar later presenteert hij zich in de kazerne
Advertisement

Er zijn niet veel momenten die voorbestemd zijn om ons leven te veranderen, om een ​​verandering in ons bestaan ​​aan te brengen, om onuitwisbaar te blijven tussen de meest opwindende en vormende herinneringen die ons tijdens ons leven zijn overkomen. Voor een moeder is het moment dat ze haar kind ter wereld brengt er ongetwijfeld zo een. Zeker als de geboorte eerder zou plaatsvinden dan verwacht en een noodsituatie zou veroorzaken...

Dat is wat er gebeurde met de vrouw in dit verhaal, maar zij is niet de hoofdpersoon waar we het over gaan hebben. Het begon echter allemaal met haar ingewikkelde bevalling en... een team van brandweerlieden.

via News.yahoo

It’s a small world! In 2005 this KFD crew assisted in the delivery of Mr. OT Harris. Today this crew is working with Mr. Harris as part of the Summer in the City intern program!

Pubblicato da Knoxville Fire Department - TN su Lunedì 12 giugno 2023

Lateshia Hall, een moeder uit Tennessee, deelde haar ongelooflijke ervaring. Ze is de trotse moeder van 13 kinderen, maar één van hen heeft een bijzonder verhaal: de "nummer zeven" van haar kroost.

Zijn naam is OT Harris en hij kwam iets "vroeger" op onze wereld dan verwacht: "het was oudejaarsavond en ik had helemaal niet verwacht dat OT zou komen, maar hij dacht er anders over", zei de vrouw lachend. Diezelfde nacht was ze aan het bevallen en de geboorte van de baby was dus aanstaande, een kwestie van tientallen minuten. Maar er waren complicaties opgetreden en daarom had de toekomstige grootmoeder van de baby, toen ze de opeenstapeling van inspanningen van haar dochter zag, om hulp geroepen.

Uiteindelijk verscheen een team van brandweerlieden die ook gekwalificeerd waren als paramedici bij haar huis en hielpen Lateisha bij de geboorte van haar kind. De buitengewone gebeurtenis ligt niet zozeer in de moeilijke geboorte van OT, maar in wat er 18 jaar later gebeurde.

Advertisement
Knoxville Fire Department - TN/Facebook

Knoxville Fire Department - TN/Facebook

Toen OT, nu 18 jaar, verscheen bij een brandweerkazerne om aan zijn 8 weken durende stage te beginnen. Een door zijn land georganiseerd programma om tieners bewust te maken van de functionering van sommige lokale instanties. Hij had er nooit aan kunnen denken om juist die mensen te ontmoeten die hadden geholpen en bijgedragen aan zijn geboorte!

Tijdens een gesprek met een van de lokale veteranen op zijn eerste werkdag, ontdekte OT namelijk dat er een zekere "connectie" was met die plek. Kortom, het nieuws had zich verspreid over de nieuwe stagiair en het bijzondere verhaal over hoe hij ter wereld was gekomen: Mark Wilbanks, plaatsvervangend brandweercommandant en paramedicus bleek de man te zijn die getuige was geweest van het doorknippen van de navelstreng tijdens zijn geboorte!

Mark verklaarde dat hij zich die uitzonderlijke dag nog goed herinnert en beveelt de jongen natuurlijk veel meer aan dan een eenvoudige en gewillige stagiair die opviel door zijn uitstraling en wil om te doen: hij is een beetje als een deel van de familie!

Advertisement