Een bruid maakt haar bruidstaart 12 uur voor haar huwelijk klaar en wordt uitgelachen

Janine image
door Janine

06 Juli 2023

Een bruid maakt haar bruidstaart 12 uur voor haar huwelijk klaar en wordt uitgelachen
Advertisement

Wanneer je ervoor kiest om de rest van je leven aan de zijde van een persoon door te brengen, van die persoon van wie je houdt, is het beroemde "ja ik wil” slechts de eerste van vele keuzes die je moet maken. In feite vereist het huwelijk een aandachtige en zorgvuldige voorbereiding. Van gunsten tot de keuze van het restaurant, de locatie, enzovoort: alles moet perfect zijn.

Natuurlijk is de bruidstaart geen uitzondering: hij wordt vaak besteld door de beste banketbakkers om te pronken met een dessert dat een evenement waardig is en dat uniek en in ieder geval speciaal is. Toch bedacht de hoofdpersoon van dit verhaal om het toetje met meerdere lagen zelf te maken...

via Independent

Advertisement
@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

De vrouw in kwestie, Laura genaamd, besloot daarom om achter het fornuis te gaan staan ​​toen er nog maar 12 uur te gaan was tot de "grote dag". Met een glimlach op haar gezicht had ze een brandend verlangen: thuis haar bruidstaart maken. Ze registreerde zichzelf terwijl ze de stappen van haar geglazuurde creatie uitlegde.

Ze liet eerst een in de supermarkt gekocht deeg zien en ging daarna aan de slag met alle benodigde ingrediënten. Haar schoonmoeder, aan haar zijde, bood wat hulp.

Om 00.00 uur op de langverwachte dag was Laura bezig met het glaceren van de verschillende lagen waaruit het torenhoge dessert bestond: "het is de eerste keer dat ik het doe", lachte ze. Ten slotte besprenkelde zej het hele brouwsel met korrels in alle kleuren van de regenboog. Maar haar publiek was beslist minder enthousiast dan de jonge vrouw...

Advertisement
@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

"Oh mijn God, je maakt een grapje, hoop ik?"; “het ziet eruit als een kindertaart, niet een voor een bruiloft!"; "het lijkt meer op een vulkaan dan op een taart”, dit zijn slechts enkele van de reacties onder haar online video.

Maar de vrouw liet zich niet ontmoedigen door de vele kritieken die ze kreeg: "al met al heb ik minder dan $50 uitgegeven aan taartbenodigdheden, glazuur en de rest! Ook zal ik voor altijd deze unieke herinnering houden: aan mijn schoonfamilie, aan mijn man die onze taart versiert tot 01.00 uur ’s nachts voor onze bruiloft”, legde ze uit.

"Het is echt een unieke herinnering die me vrolijk en zo gelukkig maakt. En bovendien vonden mijn gasten het lekker, ze waardeerden het idee, wetende dat het een weerspiegeling was van wie ik ben: ik ben echt een doe-het-zelf-meisje”, voegde Laura eraan toe.

@darlinggoose/Screenshot

@darlinggoose/Screenshot

Wat uiteindelijk het belangrijkste is - zoals een gebruiker aangeeft - is dat zij, haar man en al haar dierbaren de taart lekker vonden: als zij er blij mee waren, heeft het geen zin om te praten over de esthetiek of hoe "ongepast" zo'n taart zou kunnen zijn.

Bovendien kan een bruidstaart gemakkelijk zelfs duizenden dollars kosten, een uitgave die het meisje vermeed en er ook plezier in had. Wat vind je van haar "originele" toetje?

Advertisement