Als je erachter kunt komen hoeveel paarden er op de foto staan, ben je misschien een genie

Janine image
door Janine

05 Juli 2023

Als je erachter kunt komen hoeveel paarden er op de foto staan, ben je misschien een genie
Advertisement

Sommige spelletjes zijn meer dan alleen een tijdverdrijf: ze vereisen observatie en een goede mentale scherpte om snel en effectief te kunnen zijn. Allesbehalve banaal, ze zouden zelfs iets kunnen vertellen over de persoonlijkheid van degenen die hen “onder ogen zagen” of vaardigheden onthullen waarvan men niet zeker wist of ze die bezaten.

De quiz die we voorstellen is eenvoudig in zijn regels, minder in zijn resolutie. Lukt het jou om het juiste antwoord te geven? Alleen degenen die slimmer en attenter zijn, zullen daadwerkelijk slagen in de onderneming, dus zet je in!

via Cosemoltostrane

Advertisement
Pixabay

Pixabay

In de afbeelding die je kunt zien, zijn er verschillende paarden: met een zwart silhouet en “binnenkant”, in tegenstelling tot deze figuren hebben we een "zalmkleurige" achtergrond die helpt om ze te benadrukken. Maar is dit genoeg om te onderscheiden en te tellen hoeveel viervoeters er precies op de foto staan?

Laat je niet verwarren door de verschillende vormen die elkaar overlappen en concentreer je goed: kijk ongeveer 60 seconden naar de afbeelding en probeer je door niets anders te laten afleiden.

Nu zou het je gelukt moeten zijn om het exacte aantal dieren te identificeren, de oplossing zie je hieronder.

Advertisement
Vecteezy

Vecteezy

Als je precies 12 verschillende figuren hebt geteld, gefeliciteerd! Want dit is precies het juiste aantal paarden vereeuwigd op de afbeelding.

Dit geeft aan dat je bijzonder veel aandacht hebt voor details, dat je je waarschijnlijk niet laten misleiden of beïnvloeden door het aspect: je bent in staat om dingen vanuit elk perspectief te analyseren om de diepte in elk van hen vast te leggen.

Maak je geen zorgen als je er niet in bent geslaagd, stel jezelf opnieuw op de proef met de volgende quizzen die we je zullen aanbieden, we verzekeren je dat er zeker geen gebrek aan uitdagingen zal zijn!

Advertisement