De zoon is een pestkop op school: de vader leert hem een ​​lesje dat hij niet snel zal vergeten

Janine image
door Janine

19 Juli 2023

De zoon is een pestkop op school: de vader leert hem een ​​lesje dat hij niet snel zal vergeten
Advertisement

Elke goede ouder doet er altijd alles aan om zijn kinderen op de best mogelijke manier "op te voeden": om medelevende, onbaatzuchtige en respectvolle mensen groot te brengen. Waarden waarvoor alles in het werk zou worden gesteld om ervoor te zorgen dat ze door de kinderen worden geassimileerd. Dit is de reden waarom vaders en moeders hard "vechten" om hun kinderen niet op het "slechte pad" te laten belanden.

Precies zoals deze vader altijd heeft geprobeerd te doen. Maar ondanks zijn leringen werd hij zich bewust van een aantal slechte houdingen van zijn tienerzoon. Woedend,  besloot hij hem een ​​lesje te leren door een "alternatieve methode" te proberen, omdat woorden gewoon niet voor hem leken te werken.

via Mixedmartialarts

Duckonquack/Youtube/Screenshot

Duckonquack/Youtube/Screenshot

Toen deze vader hoorde dat zijn zoon het leuk vond om kinderen in de schoolbus te pesten, ontstak hij in woede: hij had nooit kunnen vermoeden dat zijn geliefde zoon een pestkop was.

De jongen in kwestie is behoorlijk groot in vergelijking met zijn leeftijdsgenoten en het is daarom gemakkelijk te begrijpen hoe hij hen gemakkelijk de baas was.

Dus besloot zijn vader, die het heel serieus nam, de pestkop op een uiterst originele manier te straffen. Hij nam de jongen mee en sleepte hem naar de sportschool, maar niet zomaar een: een boksschool.

Advertisement
Duckonquack/Youtube/Screenshot

Duckonquack/Youtube/Screenshot

De scène begint bij Jack Rabbit Boxing & Fitness, een drukke sportschool gelegen aan de 1780 Martin Luther King Jr Avenue, Long Beach, Californië. De vader besluit hem een koekje van eigen deeg te geven.

Al snel zien we de tiener met een helm op, een beschermende riem om zijn middel en bokshandschoenen de ring in worden geleid, en zijn vader klaar om alles te registreren met zijn smartphone.

Zijn tegenstander is echter een professionele bokser, iemand die zich beslist weet te verdedigen tegen de eerder door de jongen getoonde agressiviteit.

Duckonquack/Youtube/Screenshot

Duckonquack/Youtube/Screenshot

Binnen een paar minuten scoort de bokser, zonder ooit te overdrijven, een paar punten, waarbij hij de tiener meer dan eens neerhaalt. De jongen wordt uitgenodigd om te vechten, maar hij kan niets doen en voelt zich hulpeloos en kwetsbaar.

Na die paar minuten "sparren" (training) laat de vader zijn zoon liefdevol zitten en hem op adem komen. De jongen is uitgeput en licht gewond, maar niets ernstigs. Hier kun je de volledige video zien.

Hij heeft nu ongetwijfeld een duidelijk begrip van hoe hij zijn "doelwit” laat voelen en zal nu wel twee keer nadenken voordat hij zijn handen gebruikt, wetende hoe het voelt. Wat vind je van de straf van deze vader?

Source:

Youtube

Advertisement