Twee jongens doen alsof ze ziek zijn om een ​​lift te krijgen van de ambulance

Janine image
door Janine

14 Juli 2023

Twee jongens doen alsof ze ziek zijn om een ​​lift te krijgen van de ambulance
Advertisement

We weten hoe belangrijk EHBO-verenigingen zijn en wanneer ze ons kunnen helpen op moeilijke momenten. Juist omdat ze essentieel zijn om vele levens te redden, is het goed om te begrijpen wanneer het gepast is om contact op te nemen met artsen, paramedici en verpleegkundigen voor interventies buiten de gezondheidsinstellingen, om geen vertragingen te veroorzaken.

Wat de twee jonge mensen in het middelpunt van dit verhaal blijkbaar niet helemaal begrepen. Twee 20-jarigen die, achteloos en met gebrek aan respect inherent aan hun gebaar, een enscenering creëerden om een ​​gratis “lift” te krijgen.

via Today

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Het ongelukkige voorval vond plaats in Italië, waar twee 20-jarige jongens contact opnamen met het EHBO-nummer en beweerden dat een van hen in groot gevaar verkeerde, enkel en alleen omdat ze niet wisten hoe ze de stad moesten bereiken die het dichtst bij was waar ze zich bevonden.

Omdat ze geen gebruik wilden of konden maken van het openbaar vervoer en niet wilden lopen, besloten de jongens het alarmnummer te bellen en te doen alsof een van hen onwel was, om naar het ziekenhuis in de dichtstbijzijnde stad te worden vervoerd. Om de hele daad te verergeren, filmde hij dat moment met de mobiele telefoon en deelde hij de video lachend op sociale kanalen.

Toen ze een van de twee ernstig bezorgd hoorden tijdens de oproep, waren de reddingswerkers in een mum van tijd ter plaatse, maar beseften al snel dat de situatie niet zo ernstig was als het leek. Maar een van de twee hield vol dat hij pijn op de borst had, dus werden ze naar het stadsziekenhuis gebracht. Dat was het uiteindelijke doel van de "reis" van deze twee jonge mensen.

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Eenmaal op hun bestemming aangekomen, lijkt het er echter op dat de jongeren binnen enkele minuten onopgemerkt de faciliteit hebben verlaten. Een beslist slechte grap die iedereen veroordeelde. De betrokken gezondheidsinstelling diende prompt een klacht in wegens het veroorzaken van alarm en onderbreking van de openbare dienst, en de politie doet er alles aan om de jongens te identificeren en op te sporen.

Een verhaal dat je versteld doet staan ​​en ons er nogmaals aan herinnert hoe belangrijk het is om waarden over te brengen op onze kinderen, om hen tot een steeds groter bewustzijn te brengen.

Advertisement