Hij zegt hen dat hij een vriend van hun moeder is en vraagt of hij binnen mag komen: de reactie van de kinderen is choquerend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij zegt hen dat hij een vriend van…
Hij vult sneetjes brood met overheerlijke ingrediënten: het eindresultaat is een onweerstaanbaar rolletje! Dit schaap gaat de strijd aan met een jonge stier: dit duel is eerder schattig dan angstaanjagend!

Hij zegt hen dat hij een vriend van hun moeder is en vraagt of hij binnen mag komen: de reactie van de kinderen is choquerend!

Door Sarah Nichele
18.470
Advertisement

Een van de bekendste zinnen die ouders tegen hun kinderen zeggen is waarschijnlijk "niet opendoen voor vreemden". Dit om te voorkomen dat kinderen in hun naïviteit mensen binnenlaten met slechte bedoelingen. Maar heeft het nut om dit te zeggen tegen kinderen. Dit experiment werpt licht op deze zaak. In overleg met de ouders belt deze man aan terwijl hun moeders zogenaamd onder de douche staat en stelt zichzelf voor als een vriend van hun moeder. Als hij vervolgens vraagt of hij mag binnenkomen, blijkt dat de waarschuwing van hun ouders helaas niet veel heeft geholpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt