Op weg naar het altaar met de bruid, neemt de vader de hand van een andere man: de reden is ongelooflijk. - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op weg naar het altaar met de bruid,…
Deze motor is ANDERS dan alle andere motors die je ooit hebt gezien! En man en een paard kijken elkaar in de ogen: de beelden die daarop volgen zijn een genot om naar te kijken

Op weg naar het altaar met de bruid, neemt de vader de hand van een andere man: de reden is ongelooflijk.

Door Simone
60.806
Advertisement

Tijdens het begin van haar leven werd Brittany Peck, 21, door de liefde van twee mannen omringd: haar biologische vader Todd Bachman en haar stiefvader Todd Cendrosky, de nieuwe vriend van Brittany's moeder. De twee worden niet samen in haar leven getollereerd en het gezinsleven van Brittany, die op dat moment 6 jaar is, is niet makkelijk. 

Maar toen hij verscheen op haar trouwdag, gebeurde er iets dat iedereen sprakeloos maakte. 

foto: facebook

Terwijl haar natuurlijke vader Brittany naar het altaar bracht, liet hij plots los en greep de arm van haar stiefvader en trok hem mee.

foto: facebook

Beiden waren door de jaren heen geweldige vaders voor haar geweest en Bretagne hield zielsveel van hen beide. Ook de stiefvader had het recht haar te begeleiden op de belangrijste dag van haar leven. 

Advertisement
foto: facebook

De jonge vrouw liep naar het altaar begeleid door de twee mannen met wie zij was opgegroeid, door wie ze beschermd was en die haar hadden opgevoed. Het gebaar van haar natuurlijke vader maakte het onmogelijk voor iedereen om niet emotioneel te worden.  

foto: facebook

De stiefvader zei na de ceremonie: "Toen Todd mijn hand pakte werd het de beste dag van mijn leven. Ik zou hem met niets in de wereld willen ruilen. We zijn één familie geworden en we weten dat de behoeften van onze kinderen op de eerste plaats komen." 

Elke dag horen we verhalen van verscheurde gezinnen: het gebaar van deze vader geeft ons een beetje vertrouwen in de toekomst!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt