Op weg naar zijn werk, ziet deze man iets gewikkeld in een deken onder de brug: wat hij dan aantreft, heeft zijn voorgoed leven veranderd! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op weg naar zijn werk, ziet deze man…
Deze strips dienen om auto's langzamer te doen rijden: dit gebeurt er als je je netjes aan de 70 km/u houdt! Deze Mercedes jacht kunnen maar weinig mensen zich veroorloven: wij nemen je mee voor een kijkje aan de binnenkant!

Op weg naar zijn werk, ziet deze man iets gewikkeld in een deken onder de brug: wat hij dan aantreft, heeft zijn voorgoed leven veranderd!

Door Sarah Nichele
67.816
Advertisement

Raul Marin Ceja was net als elke normale dag op weg naar zijn werk, toen hij een deken zag liggen onder de brug. Hij boog zich over de leuning en tot zijn verbazing leek het alsof er iets bewoog in de deken. Zijn eerste gedachte was dat iemand waarschijnlijk zijn huisdier had achtergelaten. Hij besloot om de camera van zijn telefoon in te schakelen om te filmen wat zich in de deken bevond. Hij wist toen nog niet dat hij een ontdekking zou doen die zijn leven voorgoed zou veranderen...  

via: Youtube

Toen hij de deken zag, voelde hij instinctief dat hij ernaar moest kijken...

Zodra hij de deken wegsloeg, werd hem de adem benomen: er bevond zich geen dier in de deken zoals hij had verwacht, maar een pasgeboren baby met navelstreng en al.

Advertisement

Nadat de man de eerste schok van de ontdekking te boven was gekomen, bracht hij het kind meteen naar het ziekenhuis: wonder boven wonder was de baby nog in goede gezondheid en was alleen licht onderkoeld.

Raul was als een blok gevallen voor het meisje zodra hij haar eerste kreet hoorde. Haar gehuil ontroerde hem diep en hij voelde dat het hun lot was dat ze elkaar die dag moesten ontmoeten. Als Raul niet over de brug haf gelopen die dag, was het misschien wel heel anders afgelopen met het kind. Raul nam toen een beslissing die zijn leven voorgoed zou veranderen: hij besloot om het meisje te adopteren!

De start van dit jonge leven was een verschrikkelijke start, maar ze gaat nu een toekomst vol liefde en geluk tegemoet, zoals elk kind daar recht op heeft.

Dit is het meisje, gezond en wel. Het is onmogelijk om de identiteit van haar biologische ouders te achterhalen. Er is verder niets bekend over het meisje, behalve dat ze vrijwel direct na de geboorte werd achtergelaten onder de brug.

De video van de vondst van het meisje raakt je in het hart...Het is ongelooflijk dat zoiets kleins, zoiets groots heeft overleefd. Er wordt vermoed dat Raul het meisje vrijwel direct nadat ze werd achtergelaten heeft gevonden. Aan de ademhaling van de man is te horen hoe geëmotioneerd hij is als hij het meisje naar het ziekenhuis brengt.

Tags: WTFKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt