Hij besloot naar de supermarkt te lopen elke keer dat hij honger kreeg... het effect hiervan op zijn lichaam is verbazingwekkend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij besloot naar de supermarkt te lopen…
Hij was het zat om beroofd te worden en bereidde daarom een val voor de de dief nog LANG zal heugen! Ze omwikkelt karton met wol: het resultaat is een mooi decoratiestuk voor aan je muur!

Hij besloot naar de supermarkt te lopen elke keer dat hij honger kreeg... het effect hiervan op zijn lichaam is verbazingwekkend!

20 September 2016 • Door Sarah Nichele
15.010
Advertisement

Pasquale Brocco leed tot zijn 28e aan obesitas: hij woog 300 kg, zijn cholesterol was veel te hoog en zijn bloeddruk was zodanig hoog dat hij elke dag het risico op een hartstilstand liep. Drie jaar geleden vertelde zijn arts hem in niet mis te verstane woorden dat als hij zo door zou gaan, hij niet lang meer te leven had. Met een opgroeiend kind van jonger dan een jaar besloot 'Fat Pat' zoals hij werd genoemd, het roer om te gooien!

Zijn verhaal is de hele wereld over gegaan als voorbeeld voor anderen die in dezelfde positie zitten als hij, maar de manier waarop Pasquale zijn doel heeft bereikt is bijzonder...  

Pesava woog te zwaar om de toestellen in de sportschool te kunnen gebruiken en dus besloot hij om elke dag te gaan lopen naar de supermarkt om zijn boodschappen te halen.

foto: News Cult

De dichtstbijzijnde supermarkt bevond zich op ongeveer anderhalve kilometer: Pat liep elke dag 9 km, omdat hij elke keer als hij trek kreeg naar de supermarkt liep.

Advertisement

Afvallen was niet gemakkelijk, maar de inzet was hoog... hij wilde zijn zoon zien opgroeien en een vader voor hem zijn.

Toen hij thuiskwam van de eerder genoemde doktersafspraak besloot hij om een foto van zichzelf te maken voor de spiegel: de confrontatie met zijn overtollige kilo's die hem onherkenbaar hadden gemaakt in de loop van de tijd was heftig.

Twee jaar lang liep hij heen en weer naar de supermarkt: toen hij gewicht begon te verliezen, besloot hij ook om zijn voedingspatroon aan te passen en gezond en vers te gaan eten in plaats van voorverpakt en vet voedsel.

Advertisement

Uiteindelijk was Pat voldoende afgevallen om gebruik te kunnen maken van de sporttoestellen in de sportschool, waardoor het afvallen nog voorspoediger verliep.

foto: News Cult

Binnen iets minder dan twee jaar wist hij zich te ontdoen van 90 kg. Hij onderging vervolgens een operatie om overtollige huid te verwijderen.

foto: News Cult
Advertisement

Vandaag de dag is Pat een nieuw mens... hij verloor maar liefst 135 kg! Hij is trots op het resultaat dat hij wist te behalen, maar hij is nog trotser op het feit dat hij nu een goed rolmodel kan zijn voor zijn zoon.

Wat kan de kleine leren van zijn vader? Dat alles mogelijk is... als je het maar graag genoeg wilt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt