Ze merkte een BEWEGENDE vuilniszak op aan kant van de weg: als ze de zak openmaakt, doet ze een verbijsterende ontdekking! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze merkte een BEWEGENDE vuilniszak op…
Cheesecake met slechts 3 ingrediënten en ZONDER BLOEM: zo lekker... zo eenvoudig! Een zeehond springt aan boord van een boot: de reden hiervoor beneemt je de adem!

Ze merkte een BEWEGENDE vuilniszak op aan kant van de weg: als ze de zak openmaakt, doet ze een verbijsterende ontdekking!

34.911
Advertisement

Er lopen mensen rond op deze aarde die alle menselijkheid verloren lijken te hebben, waardoor ze ertoe worden gedreven om wrede daden te verrichten.

Op 25 augustus 2016 was Malissa Sergent zoals elke ochtend op weg naar de basisschool in Kentucky waar ze werkt. Onderweg ziet ze een vuilniszak liggen aan de kant van de weg, en tot haar grote verbazing begint te zak plotseling te bewegen!

Melissa weet niet wat haar overkomt als ze de zak plotseling ziet bewegen. De bewegingen lijken heftiger te worden naarmate Melissa dichter in de buurt van de zak komt.

Advertisement

Ongeacht de risico's, beseft Malissa dat ze moest ingrijpen en wie zich ook in de zak bevond moest bevrijden.

Zoals je je misschien wel kunt voorstellen, was de schok groot voor Malissa toen zij een lieve, zachte en volgzame pup aantrof in de zak.

Zodra ze het diertje had vrijgelaten, begon hij om Malissa heen te springen, alsof het besefte aan welk gevaar het was ontsnapt en dat het nu veilig was.

Advertisement

Malissa bracht de pup naar een dierenarts: zoals verwacht was het dier niet gechipt.... maar gelukkig wel in blakende gezondheid!

Malisa plaatste het verhaal van de pup op Facebook om te proberen de eigenaar te achterhalen, maar zonder succes.

Malissa en haar kinderen hebben besloten om de pup te houden. Ze hebben het diertje Hefty (wat zoiets als ruig betekent) genoemd en na een paar dagen spelen en knuffelen is de pup zijn hachelijke avontuur zo goed als vergeten!

Pubblicato da Malissa Sergent Lewis su Giovedì 25 agosto 2016
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt