Ze wordt voor het eerst zwanger op haar 14e: “De enige droom van mijn leven is om fulltime moeder te zijn”

Janine image
door Janine

01 Juli 2023

Ze wordt voor het eerst zwanger op haar 14e: “De enige droom van mijn leven is om fulltime moeder te zijn”
Advertisement

Er zijn mensen die lang wachten met het plannen van een zwangerschap. Voordat je beslist om een ​​kind te willen, is het in feite noodzakelijk om de stabiliteit als stel en de gezinsfinanciën te evalueren en ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk in staat bent om vanuit elk oogpunt voor de nieuwe aankomst te zorgen. Er zijn er ook die zich echter plotseling in de gedaante van een ouder bevinden en, besluitend om de baby te houden, de nieuwe situatie moeten accepteren. Tegenwoordig is het natuurlijk niet zo vanzelfsprekend dat iemand "onverwacht" zwanger raakt, er zijn veel manieren om dit tje voorkomen, maar soms spelen andere factoren mee.

Leeftijd en onervarenheid zijn bijvoorbeeld niet altijd de juiste en het kan voorkomen dat jonge tieners met deze enorme verantwoordelijkheid te maken krijgen. Wat gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal.

via The Sun

Advertisement

Kayte Loryn komt uit Australië, is 24 jaar oud en al moeder van 4 kinderen. Nee, we maken geen grapje. Het meisje kreeg haar eerste kind op 14-jarige leeftijd en vanaf dat moment besloot ze dat niets en niemand haar ooit zou stoppen om het grootste doel van haar leven te bereiken.

Steeds meer overtuigd van de keuze om haar hele leven fulltime moeder te willen zijn, vertelde de 24-jarige hoe het ging na die eerste zwangerschap. "Ik was mijn hele jeugd zwanger - bekende ze - de eerste onverwachte zwangerschap kwam toen ik 14 was. Ik plande de tweede toen ik nog maar 16 was: ik wilde een groot gezin en fulltime moeder worden, dus ging ik door”.

Advertisement

De volgende kinderen kwamen allemaal binnen de leeftijd van 23 en op 24-jarige leeftijd heeft deze jonge vrouw al 4 kinderen, waarvan ze er twee kreeg met haar huidige partner. Er kan niet worden gezegd dat haar keuze geen gedurfde keuze was, maar veel mensen zijn wel erg hard geweest in hun oordeel.

Verschillende gebruikers vonden de beslissing om kinderen te krijgen op zo'n zeer jonge leeftijd zeer gewaagd, waarbij ze openlijk verklaarden dat ze het als een grote fout beschouwen, maar voor Kayte is het dat helemaal niet.

Ondanks alle negatieve opmerkingen naar haar toe, blijft ze overtuigd van wat ze heeft gedaan en wil ze haar gezin steeds verder uitbreiden. En als er mensen zijn die het niet goedkeuren, zijn er aan de andere kant mensen die haar complimenteren met de getoonde moed en kracht.

Wat vind je van de keuze van deze jonge moeder: zou je haar aanraden om door te gaan of te stoppen?

Advertisement