63-jarige man verdedigt zijn nieuwe 25-jarige vriendin: “ze is niet alleen voor het geld bij mij”

Janine image
door Janine

04 Augustus 2023

63-jarige man verdedigt zijn nieuwe 25-jarige vriendin: “ze is niet alleen voor het geld bij mij”
Advertisement

Als het gaat om je gevoelens, wat je voelt voor een ander persoon, doet niets er toe behalve proberen samen gelukkig te zijn. Dat is tenminste de gedachte van de hoofdpersoon van het verhaal van vandaag, Claudio Spiltro.

Een niet erg jonge man meer wiens huwelijk na 18 lange jaren op de klippen gelopen is. Maar hij gaf niet op en gaf de liefde nog een kans. Laten we samen zijn verhaal bekijken dat veel discussie heeft veroorzaakt.

via Nypost

Advertisement

Claudio, 63 jaar, heeft besloten om weer een kans te wagen, om “de strijd weer aan te gaan" en hij deed dat door zich aan te passen aan de trends van vandaag. Hoe?

Hij downloadde een populaire dating-app en ontmoette uiteindelijk wat hij beschrijft als “de vrouw op wie ik altijd heb gewacht”. Haar naam is Semie Atadja en ze is een mooie en knappe zwarte vrouw. Wat echter veel mensen ertoe bracht "hun neus op te halen" is hun leeftijdsverschil: de twee hebben een leeftijdsverschil van bijna 40 jaar omdat de prachtige Semie "slechts" 25 jaar oud is.

De kritiek liet niet lang op zich wachten: de meesten beweren dat de vrouw alleen voor zijn geld met de man samen is. Zou dat echt zo zijn?

Advertisement

Claudio zei dat er een grote medeplichtigheid tussen hen is, een affiniteit en een begrip dat onmiddellijk werd vastgesteld vanaf de eerste berichten die de twee uitwisselden. Spilatro is eigenaar van het in New Jersey gevestigde ski- en snowboardverhuurbedrijf Pelican Shops, waardoor hij financieel "welvarend" is, en dat is een onmiskenbare realiteit.

Hij definieerde zijn relatie, evenals zijn nieuwe partner, als "alles waar ik naar op zoek was sinds mijn huwelijk eindigde." Om precies te zijn, gelooft hij dat een relatie een beetje is "als een uitwisseling die voor beide partijen gunstig is": hij houdt ervan hoe Semie vol energie zit en het reizen nooit moe wordt, zij bewondert in Claudio een vastberadenheid en zelfvertrouwen die ervoor zorgt dat ze zich altijd beschermd voelt.

Feit is dat ze sinds hun ontmoeting samen de wereld rondreisden: Brazilië, Shanghai, Hawaï, ze skieden in de Alpen en bezochten hun tweede thuis in de Dominicaanse Republiek. Kortom, niet echt een gewoon leven en binnen ieders bereik: zou dit de reden kunnen zijn voor de haat jegens hen? Wat denk jij?

Advertisement