Ben je een goede waarnemer? Zoek de baby die op de foto is verborgen

Janine image
door Janine

31 Juli 2023

Ben je een goede waarnemer? Zoek de baby die op de foto is verborgen
Advertisement

Ben jij iemand die volledig vertrouwt op je eerste blik? Als het antwoord positief is, weet dan dat dit niet altijd de juiste keuze is. Zonder nutteloze "processen" te willen maken, is het soms nodig om goed te kijken naar wat zich voor ons bevindt, om elk detail te begrijpen van wat we waarnemen. De details zijn belangrijk, zij zijn degenen die ons helpen om ons te verdiepen en verder te gaan dan “de schijn”, zowel met betrekking tot dingen als mensen.

In sommige omstandigheden is het goed om veel meer aandacht te besteden dan je dacht, goed te kijken op zoek naar iets dat er niet lijkt te zijn. Op deze manier willen we je een visuele test aanbieden waarin je precies dat element moet identificeren dat er niet lijkt te zijn. Klaar om jezelf op de proef te stellen?

In deze optische illusie zit een pasgeboren baby verborgen... probeer hem zo snel mogelijk te vinden.

Advertisement

Vind de verborgen baby op de afbeelding...

Visuele puzzels zijn erg handig om ons waarnemingsvermogen te testen en ons te dwingen verder te gaan dan de schijn. Met als doel iets verborgen in de afbeelding te vinden, een detail dat onmogelijk te zien lijkt, is een uitstekende training voor ons gezichtsvermogen. Het beeld dat we in dit artikel voorstellen is veel "drukker" dan je denkt.

Op het eerste gezicht is het een meerlandschap, of misschien een zeelandschap, een mooie boom met een stam met een ingewikkelde vorm, en twee mensen die op de oever staan ​​met hun ogen naar de horizon gericht. Tot nu toe niets vreemds: een duidelijk beeld en een scenario dat rust uitstraalt en niets anders. Maar wacht even: wat zou je zeggen als we je vertelden dat er een andere persoon in dit tafereel was?

We maken geen grapje en als je goed kijkt, zul je het zeker ook kunnen vinden. De vermeende indringer is veel beter zichtbaar dan je denkt, maar je hebt goede ogen nodig om hem te kunnen zien. Kom op, laten we het proberen!

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Optische illusies zijn echte visuele puzzels die ons helpen de hersensfeer die gespecialiseerd is in concentratie actief te houden. Het spelen van deze visuele spelletjes is de ideale manier om de veroudering van ons brein tegen te gaan en bij te dragen aan de optimale ontvankelijkheid ervan. Daarom moet je niet opgeven als je de derde persoon niet meteen identificeert.

We staan ​​op het punt de oplossing van de visuele puzzel te onthullen, maar als je nog een paar minuten wilt, ga dan terug naar boven in het artikel en concentreer je op de scène.

En als je het echt hebt opgegeven of als je het idee dat je had wilt verifiëren, zoek dan de oplossing voor het probleem dat hieronder is omcirkeld en duidelijk zichtbaar is.

Als je wat meer tijd wilt, ga dan terug naar boven, we staan ​​op het punt de oplossing te onthullen.

Als je wat meer tijd wilt, ga dan terug naar boven, we staan ​​op het punt de oplossing te onthullen.

Pinterest

Heb je het gezien? Werd je voor de gek gehouden door de optische illusie of konden je hersenen het tafereel meteen ontcijferen? In ieder geval kun je op dit punt zien hoe de takken van de boom leven geven aan de vorm van een pasgeboren baby. Een kleintje opgerold in foetushouding en met zijn handen voor zijn gezicht. Onmogelijk om het nu te missen, nietwaar?

Deze optische illusie-test is een typische omstandigheid waarin ons brein er in eerste instantie niet in slaagt om goed gedefinieerde vormen te associëren uitgaande van objecten die, alleen schijnbaar, niet het minste verband lijken te hebben met voltooide patronen en vormen. Toch zijn ze er, net als de schattige baby.

Ben je erin geslaagd om de visuele puzzel op te lossen voordat je de oplossing zag?

Advertisement