Je hebt 20 seconden om het getal zes te vinden: lukt het jou om de visuele puzzel op te lossen?

Janine image
door Janine

04 Augustus 2023

Je hebt 20 seconden om het getal zes te vinden: lukt het jou om de visuele puzzel op te lossen?
Advertisement

Wat is je recordtijd bij het oplossen van een visuele puzzel? Heb je dit vermogen van jou ooit kunnen testen? Het is tijd om het te doen. Voortdurend oefenen is de beste manier om je "zoek"-techniek te verfijnen en op alle mogelijke manieren de oplossing te vinden voor elke voorgestelde visuele test.

In het geval van de afbeelding die we in dit artikel zien, is het verzoek waaraan moet worden voldaan, het nummer 6 te vinden dat verborgen is tussen de vele 5-en. Lukt het jou om het in slechts 10 seconden te doen? De uitdaging is niet makkelijk en je blik valt er misschien niet meteen op, maar concentreer je zo goed mogelijk en je zult zien dat je binnen de gestelde tijd tot de oplossing komt.

Advertisement

Je hebt 20 seconden om het getal zes te vinden, lukt je dat?

Je hebt 20 seconden om het getal zes te vinden, lukt je dat?

Het brein is als een spier en om actief en snel te blijven, moet hij worden getraind. Er zijn veel manieren om het te doen en sommige vergen tijd en zelfs moeite, maar er zijn ook gevallen waarin jezelf op de proef stellen erg leuk is. Visuele tests uitproberen is een erg leuke manier om verveling te voorkomen en iets nuttigs te doen terwijl je je vermaakt.

In het concentratiespel dat we in het artikel voorstellen, wordt bijvoorbeeld een beroep gedaan op je intellect om het getal 6 te vinden onder de zeer talrijke 5-en die in de afbeelding aanwezig zijn. Een spel dat op het eerste gezicht makkelijk lijkt, maar dat in slechts 10 seconden oplossen helemaal niet is.

De tijd is om! Heb je de indringer gezien? Als het antwoord ja is, complimenten met je observatie, zo niet, dan geven we je nu de oplossing.

Advertisement

Dit is de oplossing van het raadsel...

Dit is de oplossing van het raadsel...

Hippopx

Het begrijpen van het oorspronkelijke verzoek voordat je met de puzzel begint, is essentieel om het op te lossen. Als je niet weet waarnaar je moet zoeken, is het normaal dat je de visuele puzzel niet kunt oplossen. In dit geval was het verzoek simpel: zoek het getal 6 uit de vele 5-en en doe het in slechts 10 seconden.

Onze indringer is er, maar hij verstopt zich heel goed. We helpen je een handje. Kijk naar rij 10 en tel vanaf daar naar rechts tot 17. Zie je iets vreemds? Nummer 6 bevindt zich precies daar.

Als je dit spelletje leuk vond en er meer wilt doen, mis dan onze volgende uitdaging niet!

Advertisement