Vrouw vertelt ongelooflijk verhaal over haar uitgebreide familie: "Ik ben 34 en heb 12 kinderen"

Janine image
door Janine

10 Augustus 2023

Vrouw vertelt ongelooflijk verhaal over haar uitgebreide familie: "Ik ben 34 en heb 12 kinderen"
Advertisement

Als je aan het gezin denkt, heeft iedereen zijn eigen ideaalbeeld voor ogen: een huisje op het platteland of aan zee of zelfs in de bergen, je “wederhelft” aan je zijde en misschien een of twee kinderen. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven helemaal geen kinderen te krijgen en zichzelf toch als een gezin beschouwen dat bestaat uit henzelf plus de persoon met wie ze ervoor hebben gekozen hun leven te delen. Maar zelfs onder degenen die ervoor kiezen om ouders te worden, zijn er maar heel weinig die een dozijn kinderen hebben.

Je leest het goed: 12 is het aantal dat de hoofdpersoon van dit verhaal, Britni, heeft gehad sinds ze op 16-jarige leeftijd is bevallen. Laten we samen haar bijzondere verhaal ontdekken.

via Today

¡Una mujer de 33 años tiene 12 hijos y ha estado embarazada por casi 17 años en total! 😱

Pubblicato da Al Estilo Pelusa su Venerdì 17 giugno 2022

Britni Church is nu 34 en gelukkig getrouwd met haar partner Chris. Maar haar ouderschap begon lang voordat ze hem ontmoette.

Opgegroeid in een streng christelijk gezin, werd het meisje elke vorm van romantische ontmoeting met het andere geslacht verboden. Maar de verwachtingen en grote beperkingen van de familie werden ongedaan gemaakt toen Britni een jongen op school ontmoette toen ze nog op het lyceum zat.

Op slechts 16-jarige leeftijd en een dag trouwde het jonge meisje met die vier jaar oudere jongen. Uit die relatie waren haar eerste 5 kinderen ter wereld gekomen. Maar de relatie tussen de twee was stormachtig vanwege een nogal slecht gedrag van de kant van de man...

Advertisement

Hoewel Britni heeft geprobeerd het gezin zelfs op de moeilijkste momenten bij elkaar te houden, alleen ter wille van haar 5 kinderen, werd ze uiteindelijk gedwongen te scheiden en leidde vervolgens weer een gelukkig leven. De vrouw kreeg nog een kind uit een "ongeoorloofde relatie”, maar het geluk liet niet lang op zich wachten: Chris was klaar om haar alle liefde te geven die ze nodig had.

In feite accepteerde de nieuwe, en huidige partner, alle vorige kinderen van de vrouw en binnen enige tijd trouwden de twee! Er werden nog 6 kinderen geboren, waarvan een drieling. Britni zei dat het “zo goed is" en geen kinderen meer wil, maar ze heeft geen spijt van haar eerdere zwangerschappen. Haar man daarentegen zou het niet erg vinden om meer kinderen te krijgen.

Het stel geeft alleen al aan melk meer dan 200 dollar per maand uit en heeft ervoor gezorgd dat geschreeuw, herrie en lawaai nooit ontbreken in hun huis: ze hebben immers een klein leger aan kinderen!

Haar verhaal zorgde er echter voor dat veel mensen hun neus ophaalden die het gedrag van de vrouw "onverantwoordelijk" vonden. Ze verklaart dat haar pinkstergeloof niets te maken heeft met haar keuzes, maar de kritiek stopte niet. Wat denk jij ervan?

Advertisement