Zoek het andere nummer in slechts 15 seconden en los de visuele uitdaging op

Janine image
door Janine

05 Augustus 2023

Zoek het andere nummer in slechts 15 seconden en los de visuele uitdaging op
Advertisement

Hoeveel train je elke dag om de vele visuele uitdagingen op het web op te lossen? Iedereen heeft zijn eigen verplichtingen, duizend dingen te doen en weinig tijd om te rusten, maar iedereen heeft het nodig en zelfs maar een paar minuten de tijd nemen kan regenererend zijn. Tijdens deze korte periodes kan er niet veel worden gedaan om het hoofd een beetje leeg te maken, daarom worden deze visuele tests vaak gebruikt. Uitstekend tijdverdrijf, ze zijn ideaal voor het oefenen en trainen van iemands waarnemingsvermogen. Ze kunnen in een mum van tijd worden opgelost en zijn erg nuttig.

Wat we in dit geval bijvoorbeeld voorstellen, is een visuele quiz waarmee we onze hersenen actief kunnen houden door onze blik. Een goede waarnemer kan onmiddellijk begrijpen waar het getal 77 zich bevindt tussen de vele 71’s die in de afbeelding aanwezig zijn... ben jij een van hen? Laten we eens kijken!

Advertisement

Zoek het andere getal in slechts 15 seconden

Zoek het andere getal in slechts 15 seconden

Je hebt slechts 15 seconden beschikbaar om de indringer op de foto te vinden. De visuele quiz heeft een heel specifiek doel: het getal 77 kunnen identificeren, het enige andere onder de aanwezigen. Alleen degenen met een zeer getraind brein en een uitstekende observatiegeest zullen slagen in de weinig beschikbare seconden.

Logica, observatie, berekeningen zijn allemaal gericht op het testen van onze capaciteiten. Jezelf, je vrienden, familie of wie dan ook uitdagen is erg stimulerend, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een uitstekende boost is voor ons gevoel van eigenwaarde. Snel de oplossing kunnen vinden, vóór de anderen, misschien voor alle anderen, geeft een gevoel van mentaal welzijn en voldoening dat goed voor ons is. Een positief gevoel dat ons ook helpt op andere gebieden van ons dagelijks leven.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

De tijd gaat snel, maar er zijn nog een paar seconden voordat we de oplossing ontdekken: geef niet op!

We hebben het belang genoemd van vergelijkbare spellen die, hoewel eenvoudig, ons aanzienlijk helpen. Daarom moeten er elke dag verschillende worden gedaan. Het goed stimuleren van onze geest doet niets anders dan ons jong houden en een extra boost geven aan onze hersencapaciteit.

Maar terug naar de visuele quiz, de tijd is om. Is het je gelukt en heb je het getal 77 gevonden? Zo ja, goed gedaan, je bent een uitstekende waarnemer. Zo niet, geen paniek, je moet gewoon wat meer oefenen.

En nu de oplossing van de visuele puzzel...

En nu de oplossing van de visuele puzzel...

De gemarkeerde blauwe pijl geeft aan waar de indringer zich bevond. Er zijn veel manieren om het te vinden. Zodra je de opdracht van het spel begrijpt, hoef je alleen maar de rijen, de kolommen en in sommige gevallen de kleuren en tinten te analyseren. Het is allemaal een spel van aandacht en je moet goed kijken.

Vond je het leuk? Tot ziens bij de volgende puzzel om onze training voort te zetten!

Advertisement