Ze vraagt ​​haar vriend ten huwelijk, maar de reactie van de man is totaal onverwacht (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

08 Augustus 2023

Ze vraagt ​​haar vriend ten huwelijk, maar de reactie van de man is totaal onverwacht (+ VIDEO)
Advertisement

Als twee mensen in perfecte harmonie zijn, als hun chemie uniek is, dan begrijp je dat ze bedoeld zijn om samen te zijn en dat ze klaar zijn om meer te worden dan een stel. Ze zijn potentieel bereid om de volgende stap te zetten: trouwen en dus man en vrouw worden.

Volgens de traditie vraagt de man zijn partner om met hem te trouwen, door neer te knielen en haar de ring te overhandigen, het symbool van zijn liefde en van zijn meest serieuze bedoelingen. Maar tijden veranderen en dit verhaal wil dit ook aantonen, maar niet alleen dat: er gebeurde iets heel onwaarschijnlijks tijdens deze gebeurtenis…

via Upworthy

Manu/Facebook/Screenshot

Manu/Facebook/Screenshot

De hele episode vond plaats in DisneyLand, waar een verliefd stel een aangename vakantie doorbracht. Maar die speciale dagen waren voorbestemd om in het geheugen van beiden gegrift te blijven: de vrouw, Mac, was namelijk van plan haar man te vragen of hij met haar wilde trouwen.

Het is tegenwoordig niet meer verrassend dat het de vrouw is die een aanzoek doet en dit is zeker niet het eerste geval waarin deze "gebeurtenis" heeft plaatsgevonden. Die specifieke dag was echter ongelooflijk voor het paar en niet zozeer voor het initiatief van het meisje dat nog steeds "abnormaal" is, niet erg gebruikelijk.

In de video die is gemaakt, vermoedelijk door een goede vriend van hen, kunnen we zien hoe de vrouw zich tot haar vriend wendt en hem liefdevol op het voorhoofd en vervolgens zachtjes op de lippen kust. Dan zien we haar neerknielen en een doosje openen met daarin een trouwring. Haar vriend kijkt haar verbaasd aan en heeft natuurlijk meteen door wat er aan de hand is, dus barst hij in lachen uit.

Advertisement

Incroyable : ils se demandent en mariage au même moment 🥰🥰🥰 Source : Herecomemac https://www.tiktok.com/@herecomemac/video/7233610142468541738

Pubblicato da Manu su Domenica 28 maggio 2023

De reden voor zijn lachen is precies wat voor altijd in hun hart en geest gegrift zal blijven: zijn vreugde is niets anders dan pure verbazing. En het waarom is eigenlijk wel komisch!

In feite gaat de video verder en laat de man in de wolken zien, geamuseerd, in de onderste zak van zijn broek zoekend naar iets. Ten slotte vindt hij het voorwerp en haalt het eruit en bukt zich daarbij op dezelfde hoogte als zijn vriendin.

Ook hij haalt een klein doosje tevoorschijn en laat de vrouw een ring zien! De twee hadden allebei het idee gehad om het aanzoek op exact dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip te doen!

Het is onmogelijk om de beelden te weerstaan ​​die laten zien dat het paar beseft hoeveel ze voor elkaar gemaakt zijn: die episode is het onweerlegbare bewijs; een liefde die ongetwijfeld op dezelfde "golflengte" zit. Wat vind jij van dit ontroerende verhaal?

Advertisement