In de afbeelding is een smiley die verschilt van de andere: waar is het?

Janine image
door Janine

22 Augustus 2023

In de afbeelding is een smiley die verschilt van de andere: waar is het?
Advertisement

Denk je dat je een goede waarnemer bent? Om het te bewijzen, moet je jezelf op de proef stellen met visuele tests waarin je een bijzonderheid, een verschillend getal, een kleurschakering moet kunnen identificeren. Het maken van logische quizzen is een geweldige manier om te oefenen, maar vooral om je vrienden en familie uit te dagen. Hoe vaak heb je geen grappen gemaakt, bewerend de beste te zijn. Welnu, dit visuele spel geeft je de mogelijkheid om het te bewijzen door de uitdaging te winnen. Hoe?

In de afbeelding die we voorstellen zijn er veel herhaalde smileys. De beroemde emoticons die miljoenen mensen elke dag uitwisselen, zullen de troefkaart zijn om voor de overwinning te spelen. Je zult de verschillende smiley in slechts 10 seconden moeten vinden, zal het je lukken om de concurrentie te verslaan?

Advertisement

Er is een smiley die anders is dan de andere: waar is hij?

Er is een smiley die anders is dan de andere: waar is hij?

Concentratiespellen zijn speciaal gemaakt om onze geest en ons waarnemingsvermogen te trainen. Ze zijn niet alleen nuttig bij het vinden van de oplossing van deze puzzels, ze helpen ons ook om te gaan met het dagelijks leven. Aandacht hebben voor wat ons omringt, is in feite niet iets dat moet worden onderschat en dagelijkse oefening is belangrijk.

Maar laten we teruggaan naar het spel. Wat we je vragen is om de verschillende smiley te vinden tussen alle identieke: zal het je lukken om de visuele test op te lossen?

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Het eerste wat je moet doen, als je eenmaal het doel van het spel begrijpt, is een strategie hebben om het te vinden. Beweegt het oog willekeurig of volgt het een logica? Ieder van ons heeft zijn eigen methode om de indringer te zoeken en er is geen precieze regel, het enige dat niet kan worden genegeerd, is grote aandacht.

Heb je hem gevonden of wacht je op de oplossing die we je gaan geven?

Hieronder onthullen we de oplossing...

Hieronder onthullen we de oplossing...

En daar is hij: tussen de vele geschrokken smileys zien we een iets andere. Als je het binnen de vastgestelde tijd hebt kunnen vinden - of zelfs minder - complimenteren we je omdat je een uitstekende waarnemer bent. Zo niet, geen probleem: we hebben nog veel meer visuele uitdagingen dus je kunt nog meer oefenen.

Dus als je het leuk vond, blijf dan onze leuke visuele spelletjes volgen. Tot de volgende keer!

Advertisement