Vind nummer 1102 in slechts 10 seconden en los de visuele test op

Janine image
door Janine

24 Augustus 2023

Vind nummer 1102 in slechts 10 seconden en los de visuele test op
Advertisement

De mentale en concentratievermogens die ieder van ons heeft, zijn heel verschillend. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn en het is niet gezegd dat we er allemaal in slagen een goed ritme te hebben om te oefenen. Maar het is ongetwijfeld heel belangrijk om dit te doen. Het voorkomt veroudering van onze geest en helpt ons enorm. Hoe doe je het? We kunnen lezen, schrijven, discussiëren met familie en vrienden over allerlei onderwerpen, maar we kunnen ons ook op een nuttige manier vermaken.

Visuele tests zijn in dit opzicht een enorme hulp: ze zijn min of meer gemakkelijk uit te voeren en vereisen niet veel van onze geest, hoewel ze effectief zijn. Vind je ze leuk? In dit artikel moet je heel snel het nummer 1102 vinden dat tussen de anderen verborgen zit. Er zijn nog maar 10 seconden over, laten we beginnen!

Advertisement

Visuele test: vind het nummer 1102 in slechts 10 seconden

Visuele test: vind het nummer 1102 in slechts 10 seconden

Het vinden van de oplossing voor dit soort puzzels is een manier om jezelf te testen, maar ook om plezier te hebben met je dierbaren. Als je op een avond geen grote plannen hebt, maar wel een paar vrolijke momenten wilt doorbrengen, daag dan je vrienden uit en bewijs dat jij de snelste bent.

Maar laten we terugkeren naar onze visuele test. Heb je het nummer al gevonden of niet? Als je oplettende en scherpe ogen hebt, kun je de indringer 1102 tussen de vele 1104's vinden, en hebben we de oplossing voor je.

Om jezelf maximaal te testen, moet je natuurlijk niet meteen opgeven. Observeer, onderzoek, concentreer je en zelfs als het oog een beetje moe is van het heen en weer kijken tussen zoveel verschillende getallen, kun je het, als je oplettend bent, binnen de vastgestelde tijd vinden.

Advertisement

We staan ​​op het punt de oplossing te onthullen…

We staan ​​op het punt de oplossing te onthullen…

Pxhere

De tijd om het andere nummer te lokaliseren is verstreken. Hier is de oplossing voor de visuele test die we in dit artikel hebben voorgesteld. Van de vele 1104’s staat het getal 1102 in de tiende kolom. Zodra je je blik op die hoogte hebt gebracht, begin je langs de kolom af te dalen en kom je uit bij rij nummer veertien. Heb je hem gezien?

Daar bevindt zich de indringer. Heb je het gezien voordat je het juiste antwoord van de observatietest las?

Advertisement