Hoeveel vierkanten zijn er in de afbeelding? Ontdek ze en los de visuele test op

Janine image
door Janine

27 Augustus 2023

Hoeveel vierkanten zijn er in de afbeelding? Ontdek ze en los de visuele test op
Advertisement

Klaar voor een nieuwe spannende uitdaging? We hebben weer een nieuwe visuele quiz voor je. We weten hoe beroemd en talrijk degenen die op internet actief zijn, zijn geworden, omdat we weten hoe nuttig ze zijn om de geest actief te houden en te voorkomen dat deze wegkwijnt. Goed. Het eerste dat je moet doen als je met een quiz als deze wordt geconfronteerd, is begrijpen welk verzoek wordt gedaan. Zodra dit is vastgesteld, kunt je beginnen.

In dit artikel vragen we je om een ‚Äč‚Äčinspanning van concentratie en aandacht om te kunnen begrijpen hoeveel vierkanten er in de afbeelding zitten. Het tellen ervan zal een lastige opgave zijn, vooral omdat we het in slechts 10 seconden zouden moeten doen om de puzzel op te lossen. Zullen we de uitdaging winnen? Ga meteen aan de slag om erachter te komen.

Advertisement

Hoeveel vierkanten zijn er in de afbeelding?

Hoeveel vierkanten zijn er in de afbeelding?

Visuele quizzen zoals deze zijn erg handig om jezelf te testen en te bewijzen dat je een goed getrainde geest hebt. Wie het elke dag doet, weet hoe stimulerend het is voor jezelf, voor je concentratie en aandacht. Het wordt een dagelijkse oefening die beoefend moet worden op momenten van ontspanning en ook om alleen of in gezelschap wat plezier te hebben.

In dit geval vragen we je om het exacte aantal vierkanten in de afbeelding te vinden. Maar let op, want visuele puzzels van dit type hebben één aspect: ze verwarren de geest en het oog. Alleen degenen die goed getraind en attent zijn, zullen het exacte aantal kunnen begrijpen. Als we goed kijken, zijn er vierkanten in de afbeelding, maar ook rechthoeken. Zij zijn degenen die een valkuil voor ons oog kunnen zijn. We raden je aan dit te negeren, maar verder te gaan om de puzzel op te lossen. Lukt het jou in 10 seconden?

Als je het antwoord al hebt, hoef je dit artikel alleen maar verder te lezen om te begrijpen of dit het juiste is.

Advertisement

Hier is de oplossing van de puzzel...

Hier is de oplossing van de puzzel...

Pixabay

De tijd is om! We hopen dat het je gelukt is. Hoeveel vierkanten heb je geteld? 5, 7, 8, minder, meer? We weten niet zeker wat je uiteindelijke aantal was, maar de oplossing is 11.

Als we goed kijken, is er 1 groot vierkant, dat je rechts ziet en dat is opgebouwd uit vijf kleinere vierkanten en twee rechthoeken; dan hebben we 4 middelgrote vierkanten in het centrale deel van de afbeelding, boven op elkaar geplaatst; ten slotte hebben we 5 kleine vierkantjes die meteen in het oog zouden moeten springen.

Heb je ze allemaal kunnen zien of is er één aan je aandacht ontsnapt?

Advertisement