Het wonder van het leven: een gehandicapte moeder bevalt van een prachtig kind

Janine image
door Janine

10 Oktober 2023

Het wonder van het leven: een gehandicapte moeder bevalt van een prachtig kind
Advertisement

Hoewel het moederschap als een normale gebeurtenis wordt beschouwd, is het in werkelijkheid een echte uitdaging voor alle vrouwen: negen maanden lang een baby dragen brengt een reeks situaties met zich mee die allesbehalve aangenaam zijn om mee om te gaan. Natuurlijk zal de liefde die met deze periode gepaard gaat – wetende welk wonder ze op de wereld zal brengen – elke inspanning terugbetalen.

Als het op zichzelf al behoorlijk ingewikkeld is om een ​​zwangerschap voort te zetten, is dat nog meer het geval als je aan een aantal lichamelijke beperkingen hebt, zoals de protagonist in dit verhaal: een voorbeeld van hoe het wonder van het leven ongelofelijk en buitengewoon is boven al het andere.

via Facebook

De vastberadenheid van een vrouw

De vastberadenheid van een vrouw

Nikki Kademaunga Zhiva/Facebook

Haar naam is Nikki Kademaunga, een vrouw met een beperking, geboren in Zimbabwe. Maatschappelijk werker en groot activiste voor het vergroten van het bewustzijn van mensen met een handicap, toonde ze al haar kracht en vastberadenheid: ze wilde heel graag een kind krijgen en ondanks dat iedereen dacht dat het onmogelijk was en haar afraadde om zwanger te worden, toonde ze haar moed.

Haar lichaam lijdt aan enkele fysieke "ongemakken": ze mist een groot deel van haar bovenste ledematen en ook haar onderste ledematen zijn kleiner dan gemiddeld. Gezien haar toestand leek een zwangerschap daarom zeer onwaarschijnlijk. Maar Nikki dacht er anders over en was ervan overtuigd dat niemand haar kon vertellen wat ze wel en niet moest doen.

Dus werd ze zwanger en slaagde erin de hele zwangerschap te voltooien, waardoor een prachtige baby ter wereld kwam! Ze liet zien dat er met wilskracht en liefde geen onoverkomelijke grenzen bestaan. Velen hebben gereageerd op haar ongelooflijke verhaal.

Advertisement

De reacties van mensen

We were outside today 😆

Pubblicato da Nikki Kademaunga Zhiva su Sabato 7 ottobre 2023

Mensen verwelkomden de buitengewone gebeurtenis met gejubel en belangstelling, sommigen vroegen hoe de vrouw erin slaagde een zwangerschap voort te zetten in haar specifieke omstandigheden.

De overgrote meerderheid van de reacties was echter van dank jegens haar, haar moed en het wonder van de geboorte: "God heeft weer voor een wonder gezorgd!”, "Gefeliciteerd: God heeft je kracht gegeven en je geleid", "Je baby is geweldig, gefeliciteerd ", "we danken God voor het prachtige geschenk dat hij ons heeft gegeven", waren enkele van de talloze reacties die voortkwamen uit haar nieuws dat de vrouw online deelde.

Nikka heeft ongetwijfeld een buitengewone prestatie geleverd en haar baby werd in uitstekende gezondheid geboren: dit is het bewijs van waartoe de onvoorwaardelijke liefde van een moeder in staat is. Wat denk jij ervan?

Advertisement