Meisje verliest haar favoriete teddybeer: de hele gemeenschap heeft zich gemobiliseerd om hem te vinden

Janine image
door Janine

21 Juni 2023

Meisje verliest haar favoriete teddybeer: de hele gemeenschap heeft zich gemobiliseerd om hem te vinden
Advertisement

Als kind stel je je nooit voor hoe het leven zou kunnen gaan en denk je alleen maar aan je goed voelen, omringd door je dierbaren en in totale sereniteit. Papa en mama aan je zijde hebben is het beste voor een kleintje en je kunt je nooit voorstellen dat de twee belangrijkste mensen van het ene op het andere moment weg kunnen zijn. Helaas gebeurt dit in de wereld en het 4-jarige meisje dat centraal staat in dit verhaal weet het maar al te goed.

Helaas overleed haar geliefde moeder, maar er bleef nog iets over van die belangrijke persoon: haar hartslag. Het geluid was geregistreerd in een teddybeer waar de kleine zich nooit van scheidde, maar die door ongelooflijke pech en een domme fout door haar vader werd verkocht.

via Thebig1063

Advertisement

We extend our gratitude to Build-A-Bear Workshop and The Big ONE 106.3 FM WRIL for their efforts in providing a matching...

Pubblicato da Goodwill Industries-Knoxville su Martedì 2 maggio 2023

Vader en dochter uit Tennessee, Verenigde Staten, beleefden een heel gevoelig moment toen de man per ongeluk een knuffel waar zijn dochter om gaf schonk aan een kringloopwinkel. De teddybeer was niet zomaar een voorwerp, maar een aandenken aan haar geliefde moeder. In de beer zat namelijk de hartslag van de nu overleden vrouw geregistreerd, en het was een manier om haar moeder vlakbij zich te hebben. Toen hij zich de fout realiseerde, probeerde de vader in kwestie het te vinden, maar slaagde daar niet in. Het nieuws verspreidde zich zodanig, dat veel mensen in actie kwamen om te proberen de persoon te traceren die het had gekocht.

Oproepen op sociale media, contacten met de winkel waar hij was geweest: alles om dat voor zijn dochter zo belangrijke voorwerp te vinden. Het onderzoek duurde enkele dagen en helaas was er in dit opzicht geen positief nieuws. We weten dat samenwerking altijd tot resultaat leidt, en dat was ook zo voor dit gezin.

Advertisement
Hippopx - Not tha actual photo

Hippopx - Not tha actual photo

Toen het nieuws over de regenboogteddybeer eenmaal was vernomen, werd de winkel New Tazewell Goodwill waar de man hem had achtergelaten, gecontacteerd door het bedrijf Build-A-Bear dat de regenboogteddybeer in het verleden had gedistribueerd. Via hun PR-directeur, Jamie Ludwig, heeft het bedrijf aangegeven open te staan ​​voor onderzoek en zeiden ze dat ze er alles aan zouden doen om een soortgelijke teddybeer in hun magazijnen te vinden. Al snel vonden ze een andere Rainbow Sparkle Bear en gaven die aan de 4-jarige.

Natuurlijk, het is niet de originele beer die het kleine meisje nog gelukkiger zou maken, maar iedereen zei dat ze er vertrouwen in hadden dat er binnenkort iemand op een van de beschikbare deuren zou kloppen en zou zeggen: "hier is de geliefde teddybeer".

In de tussentijd kunnen we alleen maar hopen dat dit moment snel komt en dat het meisje naast de knuffel nog de kans krijgt om het hart van haar geliefde moeder te horen kloppen.

Advertisement