Man en vrouw verwachtten een drieling, maar ontdekten vervolgens dat ze er in totaal vier zouden verwelkomen

Janine image
door Janine

15 November 2023

Man en vrouw verwachtten een drieling, maar ontdekten vervolgens dat ze er in totaal vier zouden verwelkomen
Advertisement

De toekomst is voor ons allemaal onzeker, dat weten we heel goed, behalve voor de dingen die al gepland zijn en die hoe dan ook op elk moment kunnen veranderen als gevolg van onvoorziene omstandigheden. Het mooie is dat de onvoorspelbaarheid van het leven zich niet alleen manifesteert in onaangename en negatieve dingen, maar ook in situaties die ons oneindig gelukkig maken en vreugde bezorgen.

De twee ouders die centraal staan ​​in dit verhaal weten er alles van, want ze wilden heel graag vader en moeder worden, maar hadden nooit verwacht dat ze zo'n "grote" verrassing zouden krijgen.

Advertisement

Onverwacht nieuws

Gemma Robson en Andy Raine zijn een geweldig stel dat, enthousiast om hun gezin uit te breiden, was begonnen met het nadenken en plannen van de komst van een kind. Veel verliefde mensen doen dit. Het is in feite normaal dat je na vele jaren – of zelfs een paar – samen het verlangen naar ouderschap begint waar te nemen, en dit is precies wat er met hen is gebeurd.

Het wonderbaarlijke, verrassende en absurde is dat de twee van plan waren slechts één kind op de wereld te zetten, maar al bij de eerste controle in de derde maand ontdekten de toekomstige moeder en vader dat er niet één baby zou zijn, niet twee, maar drie. Schokkend nieuws, dat hun emoties op de proef stelde. Toch wisten ze niet dat ze nog meer verrast zouden worden.

Advertisement

Het moment van de geboorte

Bij de tweede echo werden Gemma en Andy door de artsen gewaarschuwd dat er in totaal vier baby's zouden komen. Een vierling die binnenkort hun leven zou opvrolijken. Langzaam kwamen ze erachter dat ze allemaal meisjes waren en dat de bevalling via een keizersnede al op een bepaalde datum werd gepland, maar opnieuw verrasten de meisjes hen.

"Op een ochtend werd ik wakker - zei moeder Gemma - en ik voelde dat er iets mis was. De bevalling stond een paar weken later gepland en de vliezen waren niet gebroken, maar de weeën waren sterk, dus we haastten ons naar het ziekenhuis. Het ging allemaal plotseling, maar het ging goed en toen begonnen de meisjes heel zwaar te voelen in mijn buik."

En dat is waar kleine Dani, Skye, Mia en Taylor de wereld binnenkwamen en iedereen sprakeloos achterlieten van geluk. Vader Andy slaagde er niet in om aanwezig te zijn bij de bevalling omdat de emotie te sterk was en zijn zintuigen het niet aankonden, waardoor hij flauwviel.

Een spectaculaire geboorte voor een mooie toekomst

“Ik weet niet meer precies wat er is gebeurd – bekende de man – ik voelde me duizelig, verloor mijn helderheid van geest en na een paar minuten werd ik wakker en merkte dat ik op de grond lag, met een kussen onder mijn hoofd. Mijn meisjes waren ondertussen al geboren."

Na dat gelukkige moment bleven de kleintjes ongeveer drie maanden onder observatie in het ziekenhuis, zodat hun gezondheid dagelijks kon worden beoordeeld, aangezien ze iets eerder geboren waren dan verwacht. Het valt zeker niet te ontkennen dat ze bijzonder zijn en op spectaculaire wijze ter wereld zijn gekomen.

We hopen dat hun hele leven zo zal blijven en dat ze altijd gelukkig zullen zijn in het gezelschap van mama Gemma, papa Andy en hun grote zus Millie.

Advertisement