John Travolta en dochter Ella vieren de 13e verjaardag van Ben Travolta

Janine image
door Janine

02 December 2023

John Travolta en dochter Ella vieren de 13e verjaardag van Ben Travolta
Advertisement

De tijd verstrijkt met een indrukwekkende snelheid en vaak beseffen we het niet eens: we zijn bezig met duizend verplichtingen en doelstellingen, soms zijn we niet in staat even de tijd te nemen om na te denken over alle gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan en nu ons bestaan ​​vormen.

Gelukkig beleef je als alles goed gaat ook onvergetelijke momenten, zoals die met betrekking tot de verjaardag van een kind en dat geldt voor iedereen, ook voor filmsterren: onlangs kreeg Ben de gelukwensen van zijn vader, de beroemde John Travolta, en zijn zus Ella, omdat hij een "kleine man" is geworden.

Advertisement

De gelukwensen van John en Ella Travolta

De gelukwensen van John en Ella Travolta

@johntravolta/Instagram

De zeer bekende acteur - vooral bekend van de film "Saturday Night Fever" - is inmiddels 69 jaar oud, ook al zou je dat niet denken, logischerwijs zijn zijn twee kinderen Ella, 23, en Ben ook ouder geworden, de laatste is een paar dagen geleden 13 geworden: "Ik kan niet geloven dat mijn zoon nu een tiener is, ik hou van je, zoon!", schreef John Travolta op sociale media.

Ook zijn dochter Ella wijdde een liefdevolle post aan haar broer: "gefeliciteerd mijn liefste Benjamin, het lijkt nog maar gisteren dat je zo klein was en nu ben je 13! Ik ben gek op je!".

Vervolgens sprak Travolta tijdens een interview over Ben: "hij houdt van fysieke activiteit - in het bijzonder tennissen -, vissen en alles wat met de wereld van elektronica te maken heeft, zoals alle jongens van zijn leeftijd". Maar de grote acteur beperkte zich niet tot één enkele post om zijn zoon te vieren.

Advertisement

Ook Peanut wenst Ben een fijne verjaardag!

Ook Peanut wenst Ben een fijne verjaardag!

@ella.bleu/Instagram

Naast de cadeaus die de tiener ongetwijfeld zal hebben gekregen, plaatste John een video van Ben als kind, waarin hij te zien is terwijl hij opgroeit tot zijn huidige leeftijd van 13 jaar. Onder de nieuwste foto's kunnen we de jongen samen met zijn trouwe en onafscheidelijke hond Peanut zien. Het nummer "You Are the Sunshine of My Life" fungeert als soundtrack voor het ontroerende filmpje.

Vervolgens sprak John over zijn prachtige dochter Ella: "Ze is uniek en ongelooflijk, ze is vriendelijk, gracieus, genereus en zorgzaam voor iedereen. Ik weet niet hoe dat zo is gekomen, maar ik ben dankbaar dat ik van haar kan houden met heel mijn hart”.

Het meisje lijkt in de voetsporen van haar vader te willen treden terwijl ze acteren studeert en zich tegelijkertijd wijdt aan muziek waarvoor ze een ongebreidelde passie heeft: ze heeft al haar eigen nummer getiteld "Dizzy" gepubliceerd.

Het talent in de familie Travolta is dan ook volop aanwezig en wie weet of Ben in de toekomst ook interesse zal tonen in een of ander artistiek vakgebied, net als zijn zus en zijn legendarische vader! Wat denk jij?

Advertisement