Hij laat een tatoeage zetten uit liefde, maar velen lachen hem uit: “het is echt dom" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 December 2023

Hij laat een tatoeage zetten uit liefde, maar velen lachen hem uit: “het is echt dom" (+ VIDEO)
Advertisement

Er wordt gezegd dat je uit liefde alles zou doen, het onmogelijke, als dat nodig was, om je wederhelft te laten begrijpen hoe verliefd je bent en overweldigd bent door dit sterke gevoel. Er zijn zoveel manieren om dit te demonstreren en, afhankelijk van de relatie, kiest iedereen de beste om zijn partner te ontroeren.

De man waar we je over willen vertellen, besloot bijvoorbeeld een tatoeage te laten zetten voor zijn vriendin en dat moment als liefdesverklaring op internet te delen. Jammer dat niet iedereen het op prijs stelde en dat de meeste gebruikers zijn beslissing nogal dom vonden.

Een prachtig gebaar van liefde

Een prachtig gebaar van liefde

bettyzootattoo/Instagram

Hoe toon je je liefde aan je partner? We zeiden dat er veel manieren zijn om dit te doen en dat je op basis van de voorkeuren van je geliefde die manier kunt kiezen die de meeste emotie kan opwekken. De man in het middelpunt van het verhaal koos voor een tatoeage, een heel bijzonder ontwerp dat verband hield met zijn vriendin en dat in zijn ogen het mooiste was wat hij had kunnen doen.

In een video die op sociale media verscheen, werd de man vereeuwigd op het moment waarop de tattoo artiest het werk voor hem deed, niet alleen om het vreugdevolle moment te delen, maar ook om een ​​soort sentimentele verklaring af te leggen aan zijn wederhelft.

Een mooi gebaar, alleen zorgde het gekozen ontwerp ervoor dat veel gebruikers hun neus optrokken.

Advertisement

Wat voor tattoo koos hij?

Wat voor tattoo koos hij?

bettyzootattoo/Instagram

Op de beelden is het moment te zien waarop de man, zittend op het bed van de tatoeëerder, zijn vriendin in zijn arm laat bijten. De tandafdruk zou vervolgens permanent op zijn arm worden afgedrukt. Je leest het goed. De bovenste en onderste tandbogen van zijn vriendin zouden een origineel en onuitwisbaar teken van hun liefde zijn geweest en een voortdurende verklaring van deze man jegens de vrouw. Een prachtig of een afgrijselijk gebaar?

Voor de meeste gebruikers was het de tweede optie en de kritiek liet niet lang op zich wachten. Omdat ze het volkomen dwaas en nutteloos vinden, hebben velen gewezen op het gevaar dat eventuele resten van het speeksel van de vriendin op de huid terechtkomen. Dit had tot mogelijke infecties kunnen leiden als dit op een “oppervlakkige” manier was gebeurd – wat niet lijkt te zijn gebeurd vanwege de vaardigheid van de studio waartoe hij zich wendde. Maar verder begrepen mensen de diepgaande betekenis van het ontwerp niet. Waarom de beet?

Een gebaar dat tot enige verbijstering leidde...

“Wat als jullie over een tijdje uit elkaar gaan?” - zo opperde iemand. En eigenlijk zitten er nogal wat risico’s aan als je ervoor kiest om zo’n specifieke tatoeage te laten koppelen aan je partner van dat moment. Misschien zijn deze twee op dit moment heel verliefd en willen ze hun hele leven samen doorbrengen, maar niemand weet wat de toekomst werkelijk in petto heeft.

Aan de andere kant waren er – en gelukkig maar – mensen die de keuze op prijs stelden, omdat ze het schattig, sentimenteel en altruïstisch vonden. Iets op je huid laten afdrukken dat slechts één persoon aangaat en dat niemand anders ooit zal hebben, is ongetwijfeld een mooi gebaar. Toch blijven er enige twijfels bestaan, maar voor de twee geliefden lijkt het erop dat dit prima is en dat er, althans voorlopig, geen risico’s zijn met betrekking tot een eventuele scheiding.

Heb je ooit een soortgelijke keuze gemaakt om je gevoelens te tonen? Wat vind jij van dit gebaar?

Advertisement