Ze stelen zijn wasmiddel om de was te doen: de wraak die de jongen bedenkt is voorbeeldig

Janine image
door Janine

06 December 2023

Ze stelen zijn wasmiddel om de was te doen: de wraak die de jongen bedenkt is voorbeeldig
Advertisement

Als je naar de universiteit of naar het college gaat, is er geen tekort aan momenten van puur plezier om te delen met vrienden en huisgenoten. Er kunnen zich in deze jaren echter nogal wat onaangename episoden voordoen, waarvan er vele verband houden met de dynamiek van het samenleven...

Precies zoals in het verhaal dat we je gaan vertellen: een groot universiteitsgebouw was het decor waar een originele wraak voor een onrecht plaatsvond. Laten we samen kijken wat er is gebeurd en wie er uiteindelijk heeft gewonnen.

Het verhaal van de jongen

Het verhaal van de jongen

Freepik

De hoofdpersoon vertelt de hele episode: hij wendde zich tot een bekend forum om de hilarische anekdote te vertellen. Op zijn universiteit, een college, overnachtten de studenten binnen het gebouw en daarom speelde het universitaire leven zich van 's ochtends tot 's avonds vrijwel geheel daarbinnen af.

Ongeveer honderd studenten werden daarom verdeeld over de drie verdiepingen van de universiteit en op elke verdieping stonden drie wasmachines en drie drogers ter beschikking van de studenten. Onze hoofdpersoon deed zoals iedereen regelmatig de was, maar al snel merkte hij een eigenaardigheid op: het wasmiddel waarmee hij zijn kleren waste, was sneller op dan nodig was. Er was maar één verklaring.

Iemand nam stiekem zijn wasmiddel mee, stal het letterlijk en gebruikte het om zijn eigen kleren te wassen. En dat is nog niet alles: alsof dat nog niet genoeg was, vertoonde dat mysterieuze individu ook nog eens heel onbeschoft gedrag en door deze houding raakte de jongen zijn geduld kwijt.

Advertisement

De wraak bedacht door de student

De wraak bedacht door de student

Boeng Wengka Bor Shum/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0

Degene die zijn wasmiddel pakte, dat voor het gemak in de kasten naast de apparaten was opgeborgen, haalde ook de kleren van onze hoofdpersoon uit de wasautomaat en gooide ze op de grond om de zijne erin te doen!

Dit alles was onaanvaardbaar en de jongen wilde absoluut iets doen om erachter te komen wie zich zo onbeschoft gedroeg. Maar er was een probleem: omdat hij het erg druk had met lessen, had hij niet veel vrije tijd en hij had zeker geen tijd te verliezen met het zoeken naar de persoon die verantwoordelijk was voor deze acties. Toen kreeg hij een geniaal idee.

Hij had besloten hoe hij moest handelen en ondernam al snel actie: hij ging bleekmiddel kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt, het sterkste dat hij had gevonden, en kocht ook een nieuwe fles met het gebruikelijke wasmiddel waarmee hij de was deed. Op dit punt leegde hij de helft van het schoonmaakproduct en verving het door bleekmiddel erin te gieten! Het enige wat hij hoefde te doen was wachten. En hij hoefde niet zo lang te wachten.

Bij de volgende bijeenkomst van de verdieping, waar eventuele problemen werden besproken, kwam er een jongen opdagen wiens kleren allemaal verpest waren, wit gebleekt door bleekmiddel en daarom voor altijd “gemarkeerd”. Zodra de jongen teleurgesteld had aangegeven wat er met hem was gebeurd en vergoeding van de schade eiste, barstten alle aanwezigen in lachen uit: het was duidelijk dat hij de dief was van het wasmiddel en de studenten had niet geaarzeld hem erop te wijzen door hem uit te lachen: blijkbaar "leende" hij ook wasmiddel van anderen en betaalde hij nu de gevolgen!

Advertisement