Bruidspaar adopteert kat tijdens huwelijksceremonie: “het was de perfecte toevoeging”

Janine image
door Janine

29 Januari 2024

Bruidspaar adopteert kat tijdens huwelijksceremonie: “het was de perfecte toevoeging”
Advertisement

Wanneer je bij het altaar staat, klaar om de eeuwige liefde te zweren aan je zielsverwant, ben je in de zevende hemel: wat kan er mooier zijn tijdens zo'n gebeurtenis? De voorbereidingen voor de bruiloft, de vieringen, de hele dag de gelukkige verbintenis vieren in het bijzijn van vrienden en familie: alles is gewoonweg perfect. Onvoorziene gebeurtenissen daargelaten.

Een jong verliefd stel raakte gedesoriënteerd en enigszins geïrriteerd: een geluid in de verte onderbrak steeds de uitwisseling van hun huwelijksgeloften... dat geluid leek van een dier te zijn dat niet ver van hen verwijderd was. De twee onderbraken de ceremonie om op onderzoek te gaan. De ontdekking die ze deden deed uiteindelijk ieders hart smelten!

De ceremonie wordt onderbroken op het mooiste moment

De ceremonie wordt onderbroken op het mooiste moment

Freepik - Not the actual photo

Matt en Cara stonden op het punt hun droom te verwezenlijken: de tijd was gekomen dat de twee geliefden man en vrouw zouden worden. Slechts een paar seconden en een handvol woorden scheiden hen van het ontvangen van het beroemde sacrament. Of dat dachten ze tenminste.

Het was Matts beurt om met de microfoon in de hand het woord te nemen om zijn huwelijksgeloften te zeggen aan zijn aanstaande vrouw: de lucht was gevuld met emotie en alle gasten waren al ontroerd door Cara's prachtige woorden, toen een vreemd geluid... die magische betovering van feest en vreugde werd onderbroken.

Iedereen hoorde duidelijk een ver, maar uiterst bekend geluid. De gasten begonnen met een glimlach op hun gezicht om zich heen te kijken en probeerden vast te stellen waar het geluid vandaan kwam. Het was een jammerend, aanhoudend gemiauw: door dat voortdurende gemiauw kon Matt niet doorgaan met zijn toespraak!

De aanwezigen konden hun lachen nauwelijks inhouden en de man, beschaamd en een beetje geïrriteerd, had besloten om een pauze in te lassen om beter te kunnen onderzoeken waar het dier vandaan kwam. Het bruidspaar trouwde buiten en vlak naast de groene locatie was een prachtig bos: het katje moest zich daar bevinden.

Advertisement

De ontdekking van de kat en de beslissing van het stel

De ontdekking van de kat en de beslissing van het stel

Freepik - Not the actual photo

Het kostte de twee jonge mensen niet veel tijd om het beestje op te sporen: het was een kat die aandacht wilde, waarschijnlijk om gevoerd te worden. Het stel vond die kleine onverwachte gebeurtenis helemaal niet erg: "We houden van katten, we hebben er al een en onze namen vormen samen het woord “catt”, en om onze taart te versieren kozen we voor katten,” aldus het jonge stel.

Nadat ze de kat hadden geknuffeld, konden de twee nog gelukkiger en ontroerender trouwen dan voordat ze de kat vonden. Maar dat is nog niet alles.

Een paar weken na hun verbintenis werden ze gecontacteerd door de locatie waar ze de ceremonie hadden gehouden: de kat was meegenomen en gevaccineerd, nu wachtte ze gewoon op een familie die haar met open armen zou ontvangen. "Voor ons was het een teken, we aarzelden niet en adopteerden die prachtige kat! We noemden haar Daisy, ze was gewoon de perfecte aanvulling op onze bruiloft”, vertelde het pasgetrouwde stel.

Matt en Cara lieten Daisy uiteindelijk op sociale media zien terwijl ze vriendschap sloot en speelde met hun oude kat Gatsby. Ze gaven commentaar onder een video van hen met de tekst: “hij heeft ook zijn perfecte maatje gevonden!”.

Advertisement