Op 35-jarige leeftijd is ze moeder van twaalf kinderen: “ik wilde iets speciaals doen”

Janine image
door Janine

24 Februari 2024

Op 35-jarige leeftijd is ze moeder van twaalf kinderen: “ik wilde iets speciaals doen”
Advertisement

Een gezin stichten en kinderen krijgen is de droom van veel mensen. Voldoening in je werk is belangrijk, doen wat je wilt is ook belangrijk, maar ook de persoonlijke sfeer is dat, en de gedachte dat je je eigen gezin kunt creëren is iets prachtigs. Natuurlijk is het waar dat naast het mooie van dit alles, het ook belangrijk is om naar de praktische kant te kijken. Het onderhouden van een gezin is niet gemakkelijk, laat staan als er 12 kinderen zijn om voor te zorgen.

Dit is het geval van de moeder over wie we je nu gaan vertellen, die vaak met haar volgers de avonturen van haar grote gezin deelt, maar ook hoe ze met elk aspect van het huishouden omgaat.

Advertisement

12 kinderen op 35-jarige leeftijd: een record

12 kinderen op 35-jarige leeftijd: een record

@our_large_family_life/Instagram

Britni Church is een 35-jarige moeder die haar familieperikelen voortdurend deelt op het web. De bijzonderheid die haar hiertoe dreef? Haar huishouden bestaat uit maar liefst 12 kinderen. 

Haar avontuur in de wereld van het moederschap begon toen ze nog een tiener was. Haar toenmalige partner was net iets ouder dan zij en de twee besloten te trouwen. De relatie, die ongeveer zes jaar duurde, leidde tot de geboorte van hun eerste vijf kinderen. Maar de relatie tussen de twee verslechterde na verloop van tijd en geleidelijk eindigde deze.

Het zesde kind werd geboren uit een andere relatie, die volgde op de relatie die eindigde in een scheiding, en die heel kort duurde. Er waren altijd veel moeilijkheden voor deze vrouw die worstelde om al haar kinderen goed op te voeden, maar er was geen moment, zoals ze zelf zei, dat ze spijt had van de keuze die ze had gemaakt. Ze is er dan ook niet mee gestopt.

Advertisement

De ontmoeting met de man van haar leven

De ontmoeting met de man van haar leven

Britni Church/Facebook

Na het einde van de tweede en kortstondige relatie ontmoette Britni Chris, haar huidige man, met wie ze nog zes kinderen kreeg, waaronder een drieling. Een waar leger van liefde vulde haar leven. "Ik ben blij met mijn leven - verklaarde ze - ik heb nooit spijt van wat ik heb gedaan en van de kinderen die ik heb gekregen. Maar de kosten zullen elke dag enorm zijn. Toch slaagt ze erin om het allemaal voor elkaar te krijgen zonder de basale en leuke dingen op te geven. 

De shares op sociale kanalen zijn niet alleen de manier om over haar grote onderneming te praten en haar volgers mee te laten kijken, maar ook om uit te leggen hoe en hoeveel ze wekelijks uitgeeft met zoveel kinderen. Tips en keuzes die haar dagelijks helpen en die belangrijke suggesties kunnen zijn voor volgers die niet weten hoe ze rond moeten komen.

Hoeveel geeft ze uit om ze te onderhouden?

De moeder vertelde dat de kosten voor levensonderhoud erg hoog zijn. Ze bekende dat ze ongeveer 400 dollar per week uitgeven aan bijvoorbeeld alleen eten en 1200 dollar om verjaardagscadeautjes voor elk van hen te kopen. Het ontbreekt de kinderen aan niets, ze zijn gelukkig, worden goed verzorgd en iedereen krijgt voldoende aandacht.

Er zijn geen problemen in het gezin van Britni, ook al is het leven van deze moeder niet altijd gemakkelijk geweest, vanaf haar jeugd, en zijn er veel dingen te doen. Maar ze heeft eindelijk de juiste persoon aan haar zijde, niet alleen de vader van haar laatste zes kinderen, maar ook de man die heeft kunnen vertegenwoordigen wat ze heeft gemist: een liefde met wie ze de vreugde van zo'n groot gezin kan delen. Natuurlijk waren er onder de gebruikers mensen die kritiek hadden op haar keuzes, haar levensstijl en het feit alleen al dat ze besloot zoveel kinderen te krijgen. Maar dat maakt haar niet uit, want ze zijn het mooiste wat ze ooit heeft gehad.

Rest ons alleen nog om haar, maar vooral haar 12 prachtige kinderen, veel geluk te wensen voor de toekomst.

Advertisement