Nadat ze op het lyceum verliefd werden, zien ze elkaar 70 jaar later weer: "ik was hem nooit vergeten"

Janine image
door Janine

21 Februari 2024

Nadat ze op het lyceum verliefd werden, zien ze elkaar 70 jaar later weer: "ik was hem nooit vergeten"
Advertisement

Zou je er ooit aan denken om, 70 jaar na de eerste keer, de liefde van je leven te ontmoeten die je om verschillende redenen uit het oog bent verloren, maar nooit bent vergeten? Het lijkt als in een film, maar soms kunnen de scènes die we in de bioscoop zien of in een goed boek lezen, echt werkelijkheid worden.

In dit geval zijn de twee die centraal staan ​​in dit verhaal een prachtig voorbeeld. Twee geweldige mensen die elkaar na jaren weer terugzagen en hun magische verhaal vertelden.

Je eerste liefde vergeet je nooit...

Je eerste liefde vergeet je nooit...

Brittany Flowers TV/Facebook

Ze zeggen dat je je eerste liefde nooit vergeet: waarom niet? Als een uitdrukking algemeen bekend wordt en wordt gebruikt om specifieke situaties of gevoelens aan te duiden, betekent dit dat de uitdrukking op de een of andere manier is geverifieerd, dat het effect ervan in de werkelijkheid is aangetroffen en dat het een bepaalde omstandigheid perfect beschrijft. Dit is precies wat er met de liefde gebeurt, vooral met betrekking tot degenen waar we voor de eerste keer verliefd op worden. Maar is het mogelijk dat dit gevoel intact blijft en zelfs jaren later weer tot bloei kan komen?

Voor Bill Hassinger en Joanne Blakkan was dit het geval. Hun gevoelens voor elkaar omspanden jeugd, families, decennia, maar ze zijn nooit weggeëbd en slaagden erin om na lange tijd weer op te bloeien.

Advertisement

Een ontroerend verhaal

Life got in the way of love for Bill Hassinger and Joanne Blakkan, but these high school sweethearts are doing everything they can to make up for lost time. FULL STORY: https://www.woodtv.com/news/muskegon-county/high-school-sweethearts-reconnect-after-73-years/

Pubblicato da Brittany Flowers TV su Mercoledì 24 gennaio 2024

Het verhaal werd verteld door Brittany Flowers in een prachtige en ontroerende video op Facebook. De twee hadden elkaar op het lyceum ontmoet toen ze nog heel jong waren en werden meteen verliefd op elkaar. Een sterke aantrekkingskracht die hen bij elkaar hield tot Joanne, twee jaar ouder, het lyceum verliet en ging studeren. Twee wegen hadden zich in een mum van tijd van elkaar gescheiden.

Ze waren allebei verder gegaan met hun leven en hadden nooit gedacht dat ze elkaar op een dag weer zouden ontmoeten. Maar hoe was dat mogelijk?

"Ik was hem nooit vergeten"

Het begon allemaal met een zoektocht van Joanne en haar dochter Linda om zoveel mogelijk mensen op te sporen voor een schoolreünie. Het was toen dat Linda op het spoor kwam van haar moeders ex-vriend en hem kon opsporen en zich realiseerde dat hij in de buurt woonde. Dus schreef Joanne hem een brief waarop Bill onmiddellijk antwoordde. Daar kwam de ontmoeting uit voort, waarbij de twee voormalige geliefden zich realiseerden dat ze nog steeds veel voor elkaar voelden. 

"Ik was niet op zoek naar het gezelschap van een man”, vertelde Joanne, "maar toen ik hem weer zag, realiseerde ik me dat ik hem nooit was vergeten”. De twee waren allebei getrouwd geweest en hadden, al een tijdje alleen, in de ander het oude gevoel gezien waarvan een spoor zeventig jaar in hun geheugen en hart was achtergebleven.

Een prachtig verhaal waarvoor we Brittany Flowers alleen maar kunnen bedanken voor het delen ervan en deze twee mensen voor het beleven ervan.

Advertisement