Na 20 jaar verandert ze haar kapsel volledig: de reactie van haar man is geweldig

Janine image
door Janine

21 Februari 2024

Na 20 jaar verandert ze haar kapsel volledig: de reactie van haar man is geweldig
Advertisement

Je partner kennen betekent weten hoe hij of zij denkt, in staat zijn om af te stemmen op zijn of haar ideeën, smaken, gewoonten, begrijpen wat hem of haar gelukkig maakt. Als je al lang met iemand samen bent, accepteer je zijn of haar kenmerken, eigenaardigheden en stijl. Iedereen heeft wel iets wat hem of haar speciaal maakt, maar dit betekent niet dat dit in de loop der tijd niet kan veranderen.

Het grappige in deze gevallen zou zijn om getuige te zijn van de reactie van degenen die ons op een bepaalde manier kennen en nooit een plotselinge verandering zouden verwachten. Precies wat er gebeurde in het verhaal dat we je nu gaan vertellen.

De keuze van je look is heel persoonlijk

De keuze van je look is heel persoonlijk

Engin Akyurt/Pexels

Je uiterlijk willen veranderen is iets heel normaals, een verlangen om jezelf te vernieuwen door zelfs maar één detail te veranderen. Wat is bijvoorbeeld iets dat we het vaakst en het gemakkelijkst veranderen? Een knipbeurt is één van de mogelijke antwoorden. Gemakkelijk in de praktijk te brengen en een verandering die ons in kleine mate en volledig kan veranderen. Maar wat gebeurt er als mensen die ons het beste kennen ons plotseling anders zien?

Een van de reacties zou die van de echtgenoot van dit verhaal kunnen zijn, die geweldig reageerde op de totale transformatie van zijn vrouw. Het moment van de “onthulling” werd vastgelegd door de dochter van het stel en gedeeld op sociale media. Het meisje wilde pronken met de moed van haar moeder Dawne die na 20 lange jaren besloot om van uiterlijk te veranderen.

Advertisement

Een volledige verandering

Moe van haar gebruikelijke kapsel, het kapsel dat haar al zo lang onderscheidde, besloot de vrouw dat het tijd was voor verandering en een transformatie. Ze zou nog steeds zichzelf zijn, maar met een andere look. Van lang, zwart haar met prachtige vlechten, stapte ze over op een totale scheerbeurt. Een complete make-over waarvoor Dawne haar dochter vroeg om de reactie van haar vader te filmen op het moment van de “eerste ontmoeting”. 

De man had altijd van haar gehouden om haar uiterlijk en om dat bijzondere haar: hoe zou hij reageren in het bijzijn van zijn “nieuwe” vrouw?

De reactie van de man...

Het is onmogelijk om zeker te weten hoe iemand op zo'n metamorfose zou reageren, daarom was het leuk om de reactie te filmen, wat deze vrouw wilde doen. In de video zie je haar man ongeduldig wachten met zijn rug naar haar toe. Enkele seconden scheiden hem van de onthulling: zal ze mooier of minder mooi zijn? 

Als Dawne de kamer binnenkomt en zich eindelijk laat zien, is de man verrukt. Hij staart haar bewonderend aan, loopt om haar heen, neemt haar nauwlettend op om de nieuwe bijzonderheden die haar kenmerken te begrijpen en misschien om in harmonie te komen met dat nieuwe kapsel. "Kijk nou, je bent prachtig”, roept hij enthousiast uit.

Kussen, omhelzingen en een liefdevolle blik bezegelen een moment van grote intimiteit. De liefde tussen de twee wordt vernieuwd, versterkt, bevestigd door een bewondering die de man niet kan bedwingen - en zeker niet wil bedwingen - en door de complimenten die hij zijn geliefde geeft. Een moment van puur sentiment dat het hart verwarmt en laat zien hoe dit sterke gevoel verder gaat dan welke fysieke eigenschap dan ook, maar iets veel diepers is. Zijn ze niet prachtig samen?

Advertisement