De zoon vraagt ​​om strikken op zijn hoofd net als zijn kleine zusje: het antwoord van deze vader verrast iedereen

Janine image
door Janine

21 Maart 2024

De zoon vraagt ​​om strikken op zijn hoofd net als zijn kleine zusje: het antwoord van deze vader verrast iedereen
Advertisement

Het ouderschap is de moeilijkste rol van allemaal: je moet niet alleen altijd klaarstaan om aan alle basisbehoeften van een kind te voldoen, maar je moet je ook bepaalde gedragingen eigen maken om het gelukkig te maken. Dit lijken voor de hand liggende concepten, maar in veel gevallen - voor veel gezinnen - is dit helemaal niet het geval.

Veel moeders en vaders zijn ervan overtuigd dat ze het pad van hun kroost moeten uitstippelen, maar ze vergeten soms het verschil tussen het goede voorbeeld geven en proberen van hun kinderen een imitatie van zichzelf te maken. Kinderen moeten, zelfs als ze nog baby's zijn, de volledige vrijheid hebben om zichzelf te uiten, om te beginnen met het schetsen van hun persoonlijkheidskenmerken. Laten we eens kijken hoe de vader in dit verhaal zich gedroeg toen hij geconfronteerd werd met het ongebruikelijke verzoek van zijn zoontje.

Advertisement

Het ongebruikelijke verzoek van de jongen

Het ongebruikelijke verzoek van de jongen

@bryan.and.chris/Instagram

De vader in dit verhaal is een influencer en de content heeft te maken met zijn gezin. Hij houdt ervan om het dagelijks leven met zijn partner te filmen en vooral het leven met hun kinderen: van de routine waarbij hij betrokken is bij het klaarmaken van het ontbijt voor de kleintjes, tot het spelen met hen, tot meer educatieve momenten, alles komt online terecht tot groot genoegen van zijn volgers.

Deze keer raakte de supervader betrokken bij een situatie die hij echt niet had kunnen voorzien: terwijl hij het haar aan het kammen was van zijn kleine meid die hem om strikjes had gevraagd, toonde zijn andere kind - een jongen - ook interesse.

Het gezicht van de papa, Bryan, veranderde onmiddellijk in een uitdrukking van pure verbazing en dus vroeg hij verbaasd aan zijn zoontje: "Weet je het zeker? Wil jij ook een strik?"

Advertisement

De video van de episode en de voorbeeldige reactie van de vader

Laten we eerlijk zijn: je verwacht niet dat je zoiets gevraagd wordt, een beetje zoals wanneer een klein kind erop staat om nagellak op zijn nagels te hebben, net als zijn moeder. Het is een beetje apart, toch? Toch is niet het verzoek van een kind het meest verwarrend: het is de reactie die het bij ons oproept.

En deze vader begreep dat goed: hij aarzelde niet toen hij de wens van zijn kind realiseerde. In het filmpje zien we hem zorgvuldig het haar van zijn zoon doen terwijl hij hem vraagt: "Welke kleur draag je het liefst? Is groen je favoriet?".

De jongen maakt duidelijk dat hij die accessoires in twee verschillende kleuren wil en kiest uiteindelijk voor een lichtgroene strik en een gele. Het kind ziet er gewoonweg prachtig uit en is dol op zijn strikjes, maar er waren mensen die het gebaar van zijn vader niet konden waarderen.

Commentaar van gebruikers op het kapsel van de jongen

“Je klinkt als een geweldige ouder, maar je kunt je zoon geen strikjes laten dragen: die zijn voor meisjes," schreef iemand. Velen waren er snel bij om te antwoorden dat strikjes geen geslacht hebben en dat kinderen altijd de vrijheid moeten hebben om zichzelf te uiten.

De gebruiker veranderde echter niet van mening en ging zelfs verder: "Kijk, in de tijd van mijn overgrootouders heb ik nog nooit zo'n houding gezien: niemand droeg kleding of accessoires die niet strikt gerelateerd waren aan het geslacht van een kind. Ik zou dat nooit met mijn kinderen doen: ze zouden het op mij afreageren als ze zagen hoe ik ze als kind gekleed had, alleen maar omdat ze iemand anders wilden nadoen.”

Hoe dan ook, de meeste internetgebruikers schreven reacties vol liefde en emotie voor de kleine en complimenteerden Bryan met het feit dat hij een geweldige ouder is. Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement