500 katten zijn gered van een leven op straat: ze wonen nu allemaal samen op een eiland... Een droom die werkelijkheid is geworden! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
500 katten zijn gered van een leven…
Ze gaat aan de kade staan en wacht tot de hoorn klinkt, wat er dan gebeurt, is ze NIET geamuseerd Hij plaats een basilicumblaadje tussen twee plakjes aardappel: dit is het perfecte tussendoortje!

500 katten zijn gered van een leven op straat: ze wonen nu allemaal samen op een eiland... Een droom die werkelijkheid is geworden!

Door Sarah Nichele
4.437
Advertisement

In Hawaii bestaat er een toevluchtsoord voor katten: in dit paradijs wonen maar liefst 500 katten die allen zijn gered van de straten van het eiland Lanai. Het idee van dit katteneiland ontstond in 2004 toen een groep vrijwilligers besloten om een aantal zwerfkatten van een toevluchtsoord te voorzien. Jaren later is dit toevluchtsoord uitgegroeid tot een opvangcentrum met dierenkliniek, waar alle gasten van het oord nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt