De brandweerman redt de gevangen katjes, en barst in huilen uit: de video gaat viral - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De brandweerman redt de gevangen katjes,…
Gember, een krachtige natuurlijke bondgenoot tegen droge en vastzittende hoest Deze politieagent ziet een dakloze man op straat, loopt naar hem toe en helpt hem zijn baard te scheren

De brandweerman redt de gevangen katjes, en barst in huilen uit: de video gaat viral

Door Janine
20.546
Advertisement

De brandweerman is een van die ambachten waar bijna elk kind op een bepaald moment in zijn jeugd van heeft gedroomd. De brandweerman is degene die is belast met mensen- en dierenlevens en om deze reden is hij een zeer fascinerende figuur die in de ogen van kinderen bijna op een superheld lijkt. Brandweerlieden zijn inderdaad helden die in het dagelijks leven levens redden en proberen de stand van zaken in de natuur te behouden. Dat van deze brandweerman was slechts een van de vele heroïsche gebaren die degenen die het uniform van brandweerman dragen als protagonisten zien.

foto: Facebook

Hoewel brandweerlieden altijd kalm moeten blijven en hun zenuwen de baas moeten blijven, betekent dit niet dat ze geen emoties en gevoelens hebben. Om de zoveel tijd laten ook zij zichzelf gaan en hun emoties zien. Dit is het geval van deze brandweerman uit Massa Carrara (Italië), die pasgeboren kittens redde, gevangen op een binnenplaats. Iemand heeft de redding van het laatste kitten gefilmd en een heel speciaal moment vastgelegd: de brandweerman kan zijn emoties niet tegenhouden terwijl hij het kleine dier aait.

foto: Facebook

Terwijl hij dat kleine wezen van een paar dagen oud vasthoudt, zegt de man tegen een collega: "Ik heb zin om te huilen, geloof je dat?” De video ging onmiddellijk viral en werd binnen zeer korte tijd meer dan 20.000 keer gedeeld.

Een ontroerende scène die je zeker niet onverschillig zal laten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt