Eindelijk heeft dit katje met 4 oren en één oog een gezin gevonden dat hem genegenheid geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Eindelijk heeft dit katje met 4 oren…
Het verhaal van Ted, de hond die zijn baasje deed ontwaken uit een coma Let op welke garnalen je eet: dit is de reden waarom ze schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid

Eindelijk heeft dit katje met 4 oren en één oog een gezin gevonden dat hem genegenheid geeft

Door Janine
2.878
Advertisement

Na heel wat te hebben meegemaakt, wist een heel bijzonder katje, met 4 oren en een ontbrekend oog, een familie te vinden die voor hem zou zorgen. Zijn naam is Frankie (de afkorting van Frankenkitten) en hij werd samen met zijn kleine broertje gered - die beiden op de wereld kwamen in de kelder van een huis in een buitenwijk en gelukkig gered door Georgi Anderson. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die zich niet laten leiden door het uiterlijk en, net zoals Georgi heeft besloten om te doen, besluiten ze ook die dieren te adopteren die niet zo jong meer zijn of lijden aan een lichamelijke aandoening.

foto: Instagram

Georgi aarzelde geen moment om voor dit schattige stel kittens te zorgen en hij nam ze allereerst mee naar de dierenarts om er zeker van te zijn dat er geen ernstige problemen waren. Het uiterlijk van de kleine Frankie is vrij uniek en helaas had het kitten van begin af aan gezondheidsproblemen (maar niets dat niet kon worden opgelost!): een probleem aan het oog dwong de artsen om het operatief te verwijderen, om te voorkomen dat de infectie zich verspreidde. Het kitten heeft ook problemen met de gewrichten van de achterbenen, waardoor het op een vreemde manier moet lopen. Alsof dat nog niet genoeg is, zitten de hoektanden, vanwege een probleem met betrekking tot de tanden, een paar millimeter lager.

foto: Instagram

“Destijds, toen ik Frankie vond, werkte ik in een dierenasiel en was ik ook verzorger, dus ik werd gevraagd om het een week te houden terwijl de kat herstelde van de oogverwijdering. " Wat Georgi trof, was niet het bijzondere aspect van dit lieve kitten, maar zijn houding: de manier waarop hij het huis verkende op zoek naar nieuwheid en waar hij knuffels van zijn baasje kwam zoeken. Gegrepen door de tederheid van het kitten, besloot Georgi het te houden.

Advertisement
foto: Instagram

Zijn lichamelijke ongemakken zorgen echter tot kleine problemen in het dagelijks leven: de kleine oren op zijn voorhoofd bijvoorbeeld beïnvloeden zijn gehoor enigszins en ook zijn nachtzicht is vanwege het missende oog niet erg ontwikkeld. De bek is echter een van zijn grootste ongemakken - helaas is Frankie niet in staat om alle soorten voedsel te eten, vooral als het vochtig is, maar gelukkig heeft hij de brokjes leren eten.

foto: Instagram

Maar ondanks alles is Frankie een kitten zoals anderen. Zijn hobby's zijn op zoek gaan naar plekken om lekker te slapen, elke ochtend zijn baasje overvallen en op zijn schoot klimmen.

foto: Instagram

Frankie is het levende bewijs dat schoonheid niet alleen een esthetische en oppervlakkige factor is, maar dat in elk levend wezen aanwezig is. Georgi en Frankie hebben echt geluk gehad dat ze elkaar ontmoetten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt