Een Japanse arts heeft een techniek ontwikkeld om van een stijve nek af te komen. Simpel en doeltreffend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Een Japanse arts heeft een techniek…
Als je je hond of kat dit ziet doen, ga dan onmiddellijk naar de dierenarts! Hier zie je waarom... De illusie van de onzichtbare stoel: zo echt, dat er geen truc aan te pas lijkt te komen!

Een Japanse arts heeft een techniek ontwikkeld om van een stijve nek af te komen. Simpel en doeltreffend!

06 November 2016 • Door Sarah Nichele
30.819
Advertisement

Een stijve nek is een veel voorkomend probleem, veroorzaakt door spierspanning of een ernstigere aandoening, zoals reumatoïde artritis. Om de pijn te verlichtend, wordt er meestal naar pijnstillers gegrepen en als de pijn blijft aanhouden, moet er een fysiotherapeut in de arm te worden genomen. Een stijve nek kan in sommige gevallen echter ook gewoon thuis worden opgelost: plaats een opgerolde handdoek onder de schouder, zodat deze ongeveer 15 cm hoger komt te liggen. Hef de armen op zoals te zien in de video en blijf ongeveer 10 seconden in deze houding en haal diep adem. De doeltreffendheid van deze methode kan worden afgelezen op het gezicht van het meisje dat zichtbare verlichting heeft ondergaan! Probeer het zelf!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt