Dit paard wordt naar de begrafenis van zijn eigenaar gebracht: de reactie van het dier is hartverscheurend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit paard wordt naar de begrafenis van…
Deze vader heeft een geniaal idee: wat hij heeft gebouwd voor zijn dochters is fantastisch! Snelle en doelgerichte training: 6 oefeningen die het verschil maken!

Dit paard wordt naar de begrafenis van zijn eigenaar gebracht: de reactie van het dier is hartverscheurend!

57.026
Advertisement

Wagner Figueiredo de Lima en zijn geliefde paard Sereno waren tijdens zijn leven onafscheidelijk. Helaas liet Wagner op slechts 34-jarige leeftijd het leven, waardoor de vriendschap ruw werd onderbroken.
Familielden van de Lima besloten om het dier mee te nemen tijdens de begrafenisprocessie, die zich duidelijk bewust leek te zijn van het feit dat het zijn eigenaar was die werd begraven...

De Lima overleed op slechts 34-jarige leeftijd als het gevolg van een gruwelijk auto-ongeluk in Paraiba, een Braziliaanse stad in de buurt van zijn woonplaats.

foto: Facebook/Wagner Lima

Op de dag van de begrafenis besloot zijn broer Wando om zijn paard Sereno mee te nemen, omdat hij wist hoezeer zijn broer was gehecht aan het dier.

Advertisement

Tijdens de processie nadert de stoet het paard die vervolgens zijn hoofd op de kist van zijn eigenaar legt. Als er een paar verzen worden gelezen, begint het paard een aantal keer flink te hinniken.

Niemand had verwacht dat het dier een dergelijke reactie zou kunnen hebben op de begrafenis van zijn eigenaar en dus hebben een aantal mensen dit moment vereeuwigd.

Bekijk de video om de hartverscheurende reactie van het dier te zien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt