Het regent onophoudelijk in de stad: de buschauffeur stopt om een aantal zwerfhonden op te pikken die hij onderweg tegenkomt - BekijkDezeVideo.nl
x
Het regent onophoudelijk in de stad:…
De kunst van het houtdraaien: wat deze man man met een boomstam kan is ongelooflijk!

Het regent onophoudelijk in de stad: de buschauffeur stopt om een aantal zwerfhonden op te pikken die hij onderweg tegenkomt

21 Maart 2017 • Door Sarah Nichele
5.297
Advertisement

We bevinden ons in Hurlingham, Buenos Aires, en het regent dat het giet in deze stad. De buschauffeur van lijn 53 rijdt door de straten als hij plotseling twee zwerfhonden ziet die tot op het bot zijn doorweekt en geen weerstand tegen de aanhoudende regen kunnen bieden. De buschauffeur van lijn 53 heeft gelukkig een groot hart en besluit om de twee dieren mee te nemen in zijn bus.

foto: Facebook

De passagiers waren in het begin een beetje verrast, maar de twee dieren waren zo ernstig doorweekt en mak, dat ze al snel geen probleem meer vormden. Er waren zelfs mensen die de buschauffeur complimenteerde met zijn hart van goud. 

foto: Facebook

De buschauffeur van lijn 53 is gelukkig niet de enige held in deze wereld. In de video zie je hoe een jongeman, Tallin uit Estland, uit zijn auto en in de stromende regen stapt om een door en door natte kitten te redden! 

Tags: DierenVerhalen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt