Een aantal toepassingen van de beroemde Nivea-crème die tijdens dagelijkse situaties van pas kunnen komen

door Romy Mortier

21 Mei 2017

Een aantal toepassingen van de beroemde Nivea-crème die tijdens dagelijkse situaties van pas kunnen komen
Advertisement

Misschien is het een van die producten die we altijd bij de hand hebben, en waarvan bijna iedereen van ons de toepassingen onderschat. In feite is het een crème die gebruikt wordt om de huid diep te hydrateren, zowel het lichaam als het gezicht, vanwege de glycerine die erin zit.

Deze crème is al tientallen jaren op de markt, en degenen die hem gebruiken zijn er nooit anders dan tevreden mee geweest. Wedden dat ook jij een potje in huis hebt, en dat is precies de reden waarom we willen dat jullie alle vormen van zijn gebruik leren kennen, en niet alleen als schoonheidsfactor!

via webmd.com

Advertisement
Justus Blümer/Flickr

Justus Blümer/Flickr

Crème voor je haar: heb je moeite met het in de plooi houden van jouw haar, maar wil je het glimmende of droge effect van lak of gel vermijden? Breng dan wat 'Nivea crème aan, alleen wat toppen van vette vingers, waar nodig. Uitstekende manier om het haar perfect te scheiden.

Gebarsten Voeten: Als je in het verleden onvoldoende voetverzorging hebt gehad kan dit nu resulteren in eelt en gebarsten hielen. Om dit te verbeteren kun je voordat je gaat slapen de crème aanbrengen waar nodig. Je zult zien dat de resultaten al op de eerste dag zichtbaar zullen zijn!

Als de voeten zeer beschadigd zijn is het nodig de Nivea crème elke avond iets intenser aan te brengen. Als je liever geen groot bedrag aan kalmerende crème of Bepanthenol uitgeeft is deze methode ook ideaal. Doe een 's nachts sokken aan zodat de nivea goed in kan trekken.

Reiniging: Veel vrouwen gebruiken de Nivea crème om op makkelijke wijze make-up te verwijderen uit het gezicht. Doe een beetje van de Nivea crème op een watje, en was vervolgens grondig je gezicht met warm water.Je hebt geen ander specifiek product nodig!

Anti-aging crème: u wilt kraaienpootjes voorkomen of het effect verhogen van een speciale crème? Breng dan Nivea rond de ogen aan, elke avond voor het slapen gaan.

Ellebogen en knieën hydrateren: het gebeurt vaak dat deze delen van het lichaam droge en schrale plekken hebben. Probeer dit te verhelpen door op deze plekken meerdere keren per dag Nivea aan te brengen. Masseer de plekken dan in tot ze volledig zijn geabsorbeerd.

Striae: voorkom tijdens je zwangerschap lelijke striae, door op de zijkant van de borst een grote hoeveelheid Nivea crème aan te brengen.

Bevochtig je gezicht: als je een droge huid op je gezicht hebt, rood geworden en vol onvolkomenheden, kan dit te wijten zijn aan het feit dat je nog nooit een goede moisturizer hebt gebruikt. Nivea is hier perfect voor, gebruiken de Nivea crème voor het aanbrengen van make-up en voor het slapen gaan.

Gesprongen lippen: in de winter een potje Nivea crème mag nooit missen in jouw tas. Een remedie tegen gesprongen lippen!

Cuticula: er zijn veel crèmes die enige functie hebben om de nagelriemen te hydrateren. Als je hier geen ​​bepaald product voor wilt aanschaffen, is de Nivea crème ook een uitstekende oplossing.

Verbranding: ben je vergeten om de pan met ovenwanten te pakken en heb je de toppen van jouw vingers verbrand? Als het niet om ernstige brandwonden gaat, breng dan onmiddellijk Nivea crème aan om blaren te voorkomen.

Donkere kringen: als je donkere kringen wilt verbergen (die vaak door vermoeidheid komen) breng dan voldoende Nivea crème aan voor het slapen gaan. Je zult weer fris en fruitig wakker worden klaar voor de gezichtsreiniging.

Wist je dit allemaal al over Nivea crème? Hier een video waar alles nog eens extra uitgelegd wordt ...

 

  

 

 

 

Advertisement