De japanse manier om snel vet te verbranden - BekijkDezeVideo.nl
x
De japanse manier om snel vet te verbranden
24 ouders hebben de kapsels van de kinderen gedeeld: je gelooft je ogen niet! Hartige taart met courgette, ham en kaas: die maak je vandaag klaar... en is over 3 dagen nog lekker

De japanse manier om snel vet te verbranden

28 September 2017 • Door Janine
123.652
Advertisement

Diëten en intense fysieke oefeningen zullen zeker helpen om gewicht te verliezen, maar soms is het niet voldoende. Om buikvet en heupomtrek te verminderen kan deze japanse benadering handig zijn: de acteur Miki Riyosuke heeft het gevolgd en gepubliceerd, en heeft 13 kg verloren en is zijn rugklachten kwijt door slechts 2 minuten per dag te wijden aan deze oefening. Het zijn ademhalingsoefeningen die de buikspieren en de onderrug laten werken. Wie de effectiviteit van deze techniek ondersteunt, legt het zo uit: "De zuurstof die we inademen helpt het vet te ontbinden. Dus hoe vaker we (correct) ademhalen, hoe meer vet we verbranden".


Positie 1

Zet de ene voet voor de andere, zoals de figuur: zet het gewicht op de achtervoet en span je bilspieren aan. Doe je armen omhoog terwijl je 3 seconden inademt.

Adem uit door de lucht eruit te gooien in 5 seconden. Ondertussen span je al je spieren aan. Herhaal deze oefening 5 minuten per dag voor een snel resultaat.

Advertisement

Positie 2

Sta rechtop met je tenen iets naar buiten. Leg een hand op je onderbuik, en de andere hand op je rug met je hand naar beneden gericht. Adem diep in en span je bilspieren aan: breng de lucht in je longen gedurende 3 seconden door je buik in te trekken, en adem in 7 seconden uit.

Het is belangrijk dat de spieren tijdens de uitademing intensief aangespannen worden en de lucht langzaam naar buiten wordt gebracht, de uitademing zo lang mogelijk verlengend.

Herhaal deze oefening 5 minuten per dag.

Deskundigen ondersteunen de effectiviteit van deze oefening: "het is zeker geen vervanging voor lichamelijke activiteit, maar wie problemen heeft met het verliezen van gewicht en buikvet is dit een zeer goede training.

Nu is het aan jou om te beslissen een gezondere en evenwichtiger levensstijl aan te gaan. Begin deze oefeningen met regelmaat te volgen: het zal je helpen om intensievere oefeningen te doen en om effectief adem te halen om meer zuurstof in je lichaam te maken en intussen de buikspieren te trainen.

Bekijk de video voor een complete training!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt