In 1997 beviel een vrouw voor het eerst van een zevenling: na 20 jaar is het gezin hechter dan ooit - BekijkDezeVideo.nl
x
In 1997 beviel een vrouw voor het eerst…
Het recept om zelfgemaakt zacht brood te maken zoals uit de winkel, ook na 5 dagen In India vertragen de 3D zebrapaden ongedisciplineerde bestuurders

In 1997 beviel een vrouw voor het eerst van een zevenling: na 20 jaar is het gezin hechter dan ooit

25 September 2017 • Door Janine
50.080
Advertisement

Een tweelingenzwangerschap (of meerlingenzwangerschap) wordt algemeen beschouwd als een risicovolle zwangerschap. Stel je voor hoe een stel, twintig jaar geleden, op een zwangerschap reageerde van niet één, maar zeven kinderen en hoe ze zich voorbereidden op deze moeilijke periode.

Het was 1997 toen Kenny en Bobby McCaughe het nieuws kregen wat hen aan het ergste deed denken: hoeveel van hen zouden ter wereld komen? Het antwoord was, wat niemand durfde te hopen,... allemaal. 

Toen Kenny en Bobby hoorden dat 7 embryo's in de baarmoeder gerijpt waren, weigerden ze selectieve reductie, ook al werd dat door artsen aangeraden...

... en dus werden op 19 november 1997 Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Joel, Nathan en Alexis geboren, de laatste twee met cerebrale verlamming, later door middel van chirurgische ingrepen opgelost.

Advertisement

Bij de geboorte, door middel van een keizersnede 9 weken te vroeg, wogen alle baby's weinig: de allerkleinste woog 1,13 kg, terwijl de grootste 1,5 kg woog.

Om mamma en pappa te helpen in deze moeilijke taak was er ook Mikayla, de eerstgeborene in huize McCaughey

Als je je afvraagt hoe het nu met de kinderen gaat... Hier zijn ze! De hele familie samen, klaar om mee te doen aan een televisieprogramma dat over hun verhaal gaat.

Advertisement

En hier zien we de drieling zussen die hun oudere zus Mikayla helpen met de voorbereidingen van haar huwelijk!

Bobby en Kenny zullen moeten accepteren dat hun 7 kinderen volwassen zijn geworden: binnenkort gaan ze uit huis en zullen ze een leegte (materialistisch en niet materialistisch) achterlaten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt