Ze wint een grote som geld in de loterij dankzij een droom die haar zus had

Janine image
door Janine

20 Mei 2023

Ze wint een grote som geld in de loterij dankzij een droom die haar zus had
Advertisement

Je geluk willen beproeven in het spel is een wens van velen. Er zijn mensen die constant de nummertrekkingen volgen, zich inzetten, hun berekeningen maken en heel geduldig wachten om vroeg of laat bij de gelukkigen te horen maar er zijn er ook die het juist van tijd tot tijd proberen zonder al te veel pretenties. Toch wordt er gezegd dat de laatsten minder kans hebben om te winnen, maar je weet nooit bij welke deur Vrouw Fortuna aanklopt.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, die dankzij een ongelooflijk toeval een mooi bedrag mee naar huis heeft weten te nemen.

via Fox13

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal speelt zich af in Cockeysville, een klein stadje in Maryland, Verenigde Staten, waar een 68-jarige gepensioneerde vrouw besloot haar geluk te beproeven door een reeks getallen te spelen. Het kwam allemaal voort uit een voorspellende droom van haar zus, die haar over een scène vertelde die even eenvoudig als belangrijk was.

De zus van onze hoofdrolspeelster sprak over een droom, maar één ding had haar aandacht getrokken. In het middelpunt van haar eigen droom had ze een bus gezien met een reeks cijfers erop geschreven: 23815. De 68-jarige besloot geen tijd te verspillen en besloot de cijfers te spelen, en maar goed ook.

Al jaren gepassioneerd door gokken, had de vrouw altijd geprobeerd iets te winnen, uitsluitend op basis van haar eigen berekeningen, maar geluk heeft soms een zetje nodig en dat was ook in dit geval zo. De vrouw speelde de nummers waarover haar zus had gedroomd en had het genoegen ze allemaal getrokken te zien. 5 van de 5 nummers kwamen tevoorschijn, waardoor ze de winnares werd van de jackpot van $25.000.

Advertisement
Santeri Viinamäki/Wikimedia - Not the actual photo

Santeri Viinamäki/Wikimedia - Not the actual photo

Een bedrag dat misschien niet heel hoog is, maar dat de twee vrouwen zeker deed glimlachen, vooral als je bedenkt dat het gespeelde kaartje slechts 50 cent kostte. Een winst die de dag van deze persoon veranderde en haar eindelijk de voldoening gaf waar ze al lang naar op zoek was.

Heb je ooit zulke voorspellende dromen gehad, en zelfs maar een klein bedrag in de loterij gewonnen?

Advertisement