De bikinifoto's van deze vrouw zijn de wereld rondgegaan: wat vind jij ervan? - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De bikinifoto's van deze vrouw zijn…
23 kapotte voorwerpen die kleine kunstwerken zijn geworden dankzij geniale trucs Een camper van 2 miljoen dollar? Bekijk hem van binnen en je begrijpt waarom hij zoveel waard is!

De bikinifoto's van deze vrouw zijn de wereld rondgegaan: wat vind jij ervan?

Door Janine
29.462
Advertisement

Hoewel we allemaal weten wat de stiekeme spelletjes zijn die de reclame speelt, belandt bijna iedereen in de val: je ogen vallen vanzelf op een vrouw die reclame maakt voor een nieuw badpak, of een model dat uit een schitterende auto komt. We kunnen wel zeggen dat stereotypen van de reclame achterhaald zijn, en sommigen zijn daarvan op de hoogte. Het kleding en woondecoratiemerk The Dreslyn heeft besloten om de reclame van haar nieuwe badpak toe te vertrouwen aan een absoluut onconventioneel model...

Yazemeenah Rossi is een Californisch model van 60 jaar. Het is niet gebruikelijk dat een ouder model poseert voor badkleding, maar Yazemeenah is erin geslaagd.

Haar lichaam ziet er goed uit, maar verbergt de ouderdomstekenen niet: Yazemeenah zelf wil ze niet verbergen, trots op hoe de tijd haar lichaam heeft veranderd.

Advertisement

De voortdurende reclames van vrouwen die altijd mooi en jong zijn, zelfs al zijn ze dat niet, geven ons de boodschap dat ouder worden verkeerd is.

Maar Yazemeenah, net als veel andere vrouwen, heeft het plezier van ouder worden herontdekt samen met haar lichaam en dit geeft haar een schoonheid dat geen chirurg haar kan geven.

De boodschap die deze foto's willen overbrengen is duidelijk: je hoeft niet persé jong te zijn om een badpak te dragen.

Ook al geeft de mode, om voor de hand liggende redenen, de voorkeur aan jongere modellen, het is niet gezegd dat hetzelfde badpak een vrouw van 60 jaar niet zou staan.

Lange tijd, misschien wel altijd, werd badkleding op gepaste wijze benaderd door erotiek: de foto's van Yazemeenah daarentegen zijn elegant.

Yazemeenah is een vrouw die goed voor haar lichaam zorgt, maar niet wanhoopt als ze een rimpel op haar gezicht ziet.

Ze weet heel goed dat ze door goed voor haar lichaam te zorgen, ze goed in haar vel zit, niet om de onverbiddelijke tijd te stoppen.

Als alle vrouwen hun eigen lichaam zouden accepteren zoals het is, hebben we geen jonge modellen meer nodig voor een mooi badpak.

Tags: VrouwenMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt