Dit product maak je thuis met slechts 2 ingrediënten en reinigt de badkamer als geen ander reinigingsmiddel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit product maak je thuis met slechts…
13 ideeën om gebroken voorwerpen opnieuw te gebruiken en ze een tweede kans te geven 31 keer wanneer mensen een spiegel hebben verkocht... De foto van de advertentie onvergetelijk makend

Dit product maak je thuis met slechts 2 ingrediënten en reinigt de badkamer als geen ander reinigingsmiddel

Door Janine
8.773
Advertisement

De badkamer is de omgeving die meer zorg nodig heeft dan andere kamers in huis, omdat een slechte schoonmaak het uiterlijk van het hele huis verandert. Daarnaast is het ook de ruimte die sneller vies wordt, zowel vanwege het frequente gebruik als vanwege de aanwezigheid van andere factoren (bijvoorbeeld kalkaanslag) die bijdragen aan het moeilijk maken van de schoonmaak.

Als ook voor jou de douchecabine en de badkamertegels een doorn in het oog zijn, vind je in dit artikel de oplossing voor jouw problemen: vergeet alle specifieke producten die duur, vervuilend en vaak nutteloos blijken te zijn; om de badkamer grondig schoon te maken, heb je iets anders nodig. En het mooie is dat je alle ingrediënten in huis hebt om dit nieuwe product te maken!

Dit huisgemaakte reinigingsmiddel bestaat uit 2 ingredienten:

foto: Youtube/OWN

Dit heb je nodig:

vloeibaar afwasmiddel, 250 ml

warme azijn, 250 ml

trechter

spuitfles

spons

Verwarm eerst de azijn in een pan zonder te koken, zodat je je vingers nat kunt maken zonder ze te branden.

Giet de azijn en het wasmiddel in de fles met behulp van de trechter en schud dan krachtig.

foto: Youtube/OWN
Advertisement

Richt de spray nu op de douchecabine of de badkamertegels en wrijf zachtjes met een spons, indien nodig.

foto: Youtube/OWN

Zorg ervoor dat de afdichtingen en andere rubberen delen niet te nat worden, die door de azijn kunnen worden beschadigd.

Dezelfde oplossing kan ook worden gebruikt voor de vloer, alleen moet je voorzichtig zijn om de oppervlakken zorgvuldig af te spoelen of iets minder zeep gebruiken: anders bestaat het risico van uitglijden!

In beide gevallen moet je het reinigingsmiddel ongeveer 30 minuten laten inwerken en afspoelen met koud water: je zult zien hoe het vuil in één keer zal verdwijnen!

Het is een product dat je altijd in huis hebt en dat je klaarmaakt wanneer je het nodig hebt! Bekijk de video om alle details te zien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt