Enkele zinnen die een man uitspreekt die ons kunnen laten begrijpen dat er een einde is gekomen aan de liefde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Enkele zinnen die een man uitspreekt…
14 zeer nuttige technologische voorwerpen die iedereen zou moeten hebben 14 manieren om vaseline te gebruiken voor huiselijke en persoonlijke verzorging

Enkele zinnen die een man uitspreekt die ons kunnen laten begrijpen dat er een einde is gekomen aan de liefde

Door Janine
4.833
Advertisement

De tekenen van liefde zijn onmiskenbaar, het is echt moeilijk om het gevoel in een persoon niet op te merken: op dezelfde manier is het ook heel gemakkelijk te begrijpen wanneer een persoon niet langer verliefd is. Wanneer je echter een relatie hebt, is het net zo gemakkelijk om zo emotioneel betrokken te zijn dat je de situatie niet objectief kunt zien, of dat je de werkelijkheid niet ziet zoals hij is. Er zijn echter enkele tekenen, met name enkele woorden, die duidelijk aantonen dat je partner niet verliefd meer is.

"Had ik je maar nooit ontmoet!"

foto: maxpixel.net

Het is waarschijnlijk een moment van woede, maar spijt hebben dat je tijd met iemand hebt doorgebracht, ervaringen hebt beleefd, zou tot nadenken moeten zetten. De liefdesrelatie met je partner is misschien niet succesvol, maar het is zeldzaam om zelfs te betreuren dat wat er is geweest.

"Doe wat je wilt"

Als je geen interesse meer toont in je partner, ontbreekt waarschijnlijk het gevoel van liefde.

"Ik hoef je geen uitleg te geven"

In een relatie is het normaal om 's avonds te praten over de dag of een bepaalde gebeurtenis. Als jouw partner weigert zijn dag te vertellen, of hij doet het op een norse manier, betekent dit dat hij er geen belang bij heeft om het met jou te delen en naar jouw belevenissen te luisteren.

"Als je me niet leuk vindt zoals ik ben, zoek je maar iemand anders!"

foto: pixabay.com

Hoewel een persoon voor niemand hoeft te veranderen, is verandering in de liefde spontaan en natuurlijk. Als een partner geconfronteerd met een probleem elke mogelijkheid van verandering of flexibiliteit uitsluit, betekent het dat hij er geen belang bij heeft om dat te doen voor de persoon van wie hij zou moeten houden.

"Dat is jouw probleem!"

Binnen een relatie zijn de problemen van de één ook die van de ander. Wanneer moeilijkheden niet worden gedeeld, en er geen morele steun wordt gegeven, ontbreekt waarschijnlijk al het andere.

Advertisement

"Je liegt"

foto: maxpixel.net

Deze zin toont niet alleen een gebrek aan vertrouwen, maar kan ook als voorwendsel worden gebruikt om een discussie op gang te brengen.

"Ik wil er niet over praten"

Om een relatie stabiel te houden, staat het praten met elkaar aan de basis. Wanneer er geen communicatie is, verliezen we het gevoel van eenheid en vertrouwen dat altijd in een relatie aanwezig zou moeten zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt