Een jaar na de scheiding, worden vrouwen veel gelukkiger en aantrekkelijker: dit is waarom - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jaar na de scheiding, worden vrouwen…
Lieve grootouders, als je voor je kleinkinderen zorgt, zul je langer leven! Deze 89-jarige oma reist de wereld rond met een rugzak en een stok: ze wil haar pensioen doorbrengen door herinneringen te creëren

Een jaar na de scheiding, worden vrouwen veel gelukkiger en aantrekkelijker: dit is waarom

Door Janine
3.485
Advertisement

Het lijkt bijna vanzelfsprekend om te zeggen, maar een echtscheiding is een van de meest traumatische momenten die je kunt ervaren. Niet alleen vanwege de oorzaken die leiden tot het einde van een relatie die misschien vele jaren heeft geduurd, maar ook vanwege de gevolgen die een scheiding kan betekenen.

Zowel vanuit praktisch als psychologisch oogpunt kan de klap moeilijk zijn om te incasseren, en de reacties kunnen van persoon tot persoon verschillen, tot het punt van het veroorzaken van echte staten van depressie.

Als er kinderen bij betrokken zijn, worden de zaken nog moeiijker en dreigt het dagelijks leven een enorme last te worden. Tussen man en vrouw reageert een van de partners, volgens de wetenschap, natuurlijk beter en kan de echtscheiding transformeren tot een “wedergeboorte”.

foto: Facebook

Vrouwen komen letterlijk het beste uit het einde van een relatie. Zoals een studie van de Universiteit van Kingston in het Verenigd Koninkrijk uitlegt, slagen vrouwelijke partners erin om kort na de scheiding te “verjongen” en aantrekkelijker te worden.

Meer vrijheid van de echtgenoot betekent grotere onafhankelijkheid, evenals een groter vermogen om voor zichzelf te beslissen en zich op zichzelf te concentreren.

foto: pexels

Dat is niet niks, aangezien al deze positieve resultaten maar één ding betekenen: meer geluk dan wanneer vrouwen in een relatie zaten die niet goed ging. Dat niet alleen. Er wordt vaak gezegd dat hoe meer men vrede heeft met zichzelf, hoe meer men door anderen leuk gevonden wordt: in dit geval is de verklaring duidelijk, omdat gescheiden vrouwen erin slagen om fascinerender te zijn.

Zodra de negativiteit is geanalyseerd en gemetaboliseerd, kan het vrouwelijke geslacht daarom op een dergelijke winstgevende manier reageren op de scheiding, om de processen van wedergeboorte naar een nieuwe manier van leven te activeren.

Advertisement

Veranderingen maken deel uit van het leven en hoewel ze soms ontevredenheid en verbittering kunnen betekenen, is het goed om te weten hoe je ze kunt accepteren om te verbeteren en nieuwe mogelijkheden om te groeien te krijgen.

Source:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt