Een katteneigenaar laat ons zien hoe ze dierenhaar uit haar huis en kleding haalt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een katteneigenaar laat ons zien hoe…
5 effectieve trucs om krassen, nare geuren en vuil van schoenen te verwijderen Enkele kattenfoto's die zo leuk zijn dat je er meteen één wilt adopteren

Een katteneigenaar laat ons zien hoe ze dierenhaar uit haar huis en kleding haalt

Door Janine
62.797
Advertisement

Wie thuis dieren heeft, kent het probleem goed: overal haren die bovendien moeilijk te verwijderen zijn! De stofzuiger is waarschijnlijk niet voldoende, omdat andere technieken nodig zijn voor stoffen (kleding, gordijnen, tapijten). Probeer, voordat je de handdoek in de ring gooit, deze adviezen op te volgen die we je in dit artikel geven. Samenleven met huisdieren zonder omringd te zijn door haren is mogelijk!

Gebruik geen stofzuiger voor gladde oppervlakken zoals tegels, vloeren, laminaat en parket.

De stofzuiger creëert luchtwervels die de haren op de grond blazen en overal verspreiden. Het is veel beter om een microvezeldoek te gebruiken dat haren aantrekt zonder het ergens anders te verplaatsen. Nadat je het een paar dagen gebruikt hebt, zul je een verminderde hoeveelheid haar merken.

Hoe je haren van tapijten verwijdert

Voor tapijten en vloerbedekking helpt soda: verspreid het over het hele oppervlak, wacht 10 minuten en ga er met de stofzuiger overheen. Soda helpt niet alleen om haren te verwijderen, maar elimineert ook onaangename geuren uit de weefsels.

Advertisement

En in de hoeken?

Helaas blijven de hoeken van het tapijt een probleem: hier verliest de stofzuiger in feite zijn effectiviteit. Hoe ga je dan te werk? Hier komt de rubberen handschoen in actie: bevochtig je wijsvinger, waarmee je op de hoeken wrijft. Probeer met eigen ogen te zien wat je verzamelt!

Als laatste kun je je toevlucht nemen tot de automatische stofzuiger: behalve dat hij stofzuigt wanneer je niet thuis bent, wordt het ook de beste vriend van je kat!

Microvezeldoekjes zijn echt een uitkomst: gebruik ze voor gladde oppervlakken om haren te verwijderen. Ze werken nog beter als je ze een beetje vochtig maakt.

Advertisement

Ruitenwissers zijn geschikt om haren van de bank te verwijderen.

Daarnaast moeten degenen die huisdieren bezitten uitgerust zijn met borstels om het haar uit kleding te verwijderen.

Advertisement

Een trucje voor de wasautomaat.

Neem de gewoonte om azijn toe te voegen aan de wascyclus, naast de anti-pluis balletjes die je thuis of online kunt kopen. Azijn verzacht de vezels van de stoffen waardoor het gemakkelijker wordt om haren te verwijderen, terwijl de ballen ze tussen de kledingstukken vangen.

Met de droger krijg je perfecte kledingstukken, zonder honden of kattenharen!

Vergeet niet het filter na ieder gebruik te legen, anders loop je het risico dat het apparaat verstopt raakt!

Tags: DierenTrucjesNuttig

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt